Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

1 Maj

301 pregled · 26 odgovora · otvorena 01.05.2011. u 13:47

Sta nas ovo bog kazni pa da svi budemo po fb hahhahahahahahahahhahahahhahaha
Ubi suncee
aer0 je napisao/la:
Ubi suncee
al bas
Bog nas kaznio kisa ubi ja sad odo sa jaranima na krov dignut suncobran i raspalit rostilj pa malo se vratimo kuci komp ofoonoo :D nece biti lose :)
predznaci sudnjeg dana...

Zajebajem se, kakav sudnji dan. Ja ću još malo ovde, pa odoh kod prijatelja u garažu (roštilj xd), ako mi se bude dalo. Ako ništa, imamo dogovor za sutra/prekosutra (dok još raspust traje).
Ja sam već roštiljao, tako da sam rahat

Kiša pokvari sve, al' šta'š
Svaki Prvi maj je kiša. Ne pamtim kada je sunce bilo. Uvjek ova dosadna kiša!
- Kud baš danas poče da pada ?
NemoN je napisao/la:
- Kud baš danas poče da pada ?
Najavili kišu, i nekim čudom pogodili ...

Ja se obradovao da neće pogoditi prognozu kao i gotovo svaki prethodni put
Zao mi vas koji ste nesto planirali,majke mi
ja tek evo ustao,valjda odem negdje
GaMeR_ExQ je napisao/la:
Najavili kišu, i nekim čudom pogodili ...

Ja se obradovao da neće pogoditi prognozu kao i gotovo svaki prethodni put
- Nije samo zbog 1. maja . Već ne možeš ni vani izaći kako treba ! Ali otom-po tom , valjda će sutra biti dobro vrijeme ...
AHAHAHHAHAHHAH koga briga jel kissa :O ja sam ionako kuci za kompom planiro biti :D
Trebao danas rostiljat na stojcevcu.. Ustanem se u 7 pogledam kroz prozor, posaljem 5 poruka na mobu da javim ostalima da je pusiona i legnem spavat
VIVA LA SARAJEVOOOOO -.-'
Je**m ti zivot kad ga provedoh na gamers.ba
sNiiz je napisao/la:
Zao mi vas koji ste nesto planirali,majke mi :(
ja tek evo ustao,valjda odem negdje
neces neces :D
Koji sam ja no lajfer tek sad vidio da kisa pada :S, kren'o rostilj da raspalim kad kisa.
Da nebi rostilja i g.ba ja nebi znao da pada kisa

@ reaveNz,jarane zadavo se igro CS-a i pregledo g.ba,da stari ne rece rostilj da raspalimo ja bi prije umro nego skonto da pada kisa , hahahaah
Druzim se sa koka kolom + 10tak milki (sto velkih , sto malih) + Toblerone od 200grama .

Ja msm da mi je šećer oko 50
reaveNz je napisao/la:
Svaki Prvi maj je kiša. Ne pamtim kada je sunce bilo. Uvjek ova dosadna kiša! :D
Prosle godine je bilo sunce :D
A dobro, sta ces, ipak se nesto moze spremiti i ovako, lagano rostilj ispred vrata, naoruzaj se sokovima da poravna zeludac da se jos natoba mesine :D
Soviet je napisao/la:
Prosle godine je bilo sunce
A dobro, sta ces, ipak se nesto moze spremiti i ovako, lagano rostilj ispred vrata, naoruzaj se sokovima da poravna zeludac da se jos natoba mesine
To se desi jednom u 100 godina da ne pada kiša.

@BR1ck

Pa šta si radio da si tek skontao ? Da si samo spavao skontao bi da je kiša jer nikad sunca nema za prvi maj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.