Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nostalgija

703 pregleda · 23 odgovora · otvorena 06.12.2006. u 17:05

eh sad sam bas nostalgican
http://www.youtube.com/watch?v=bx1NFp8FjjA&NR
extra dobrih poteza ima
Jedan od jacih wc3 videa sto sam gledao u zadnje vrijeme.
Old stuff for hall of fame =]... ovo i jest za doba kad si ti igrao seYo ^^
al ima dobrih stvari.. par.. ... par stvari pokupljenih.. i tako ;] gg all'n all
smjesno

covjek izbjegne 2 coila i stave ga na hall of fame.

pogledajte igru od koje je sve pocelo,i gdje je BoxeR s jednim tankom i dropshipom pobio cijelu vosjku u tom stulu (drop and pick up) http://www.youtube.com/watch?v=9Xeq_eVZc_s , ili gdje je apm ljudima 400 a ne spamaju 1-2-3-4 grupe i right click: http://www.youtube.com/watch?v=SSVFqOihMIE

uzivajte u pravoj igri, i pravom skillu.
warcraft se sveo na herofight dje odlucuju samo heroji,kao da igras footmen frenzy
sta fali footmen frenzyju?
btw. nije te bilo sto godina! nek si nam se vala javio
u pravu jura panda > all xD
btw footmen frenzy ftw
http://war3.replays.hu/repek.php?repdl=3682
p.s onaj sto je govorio da je igra balansirana i nesto elf orc svasta govorio (mislim wolfie) nek obavezno pogleda replay...napravi folder u mapama gg-game i u njega ubaci echo isle posto znam da neces znat...i nakon toga mi opet pricaj o balansu pls
               Alasto)2 je napisao/la:
u pravu jura panda > all xD
btw footmen frenzy ftw
http://war3.replays.hu/repek.php?repdl=3682
p.s onaj sto je govorio da je igra balansirana i nesto elf orc svasta govorio (mislim wolfie) nek obavezno pogleda replay...napravi folder u mapama gg-game i u njega ubaci echo isle posto znam da neces znat...i nakon toga mi opet pricaj o balansu pls

E ajd ucinis mi uslugu i prestanes me moriti sa tim tvojim sranjima ok ? jer mi je vec pocelo ici na k***c tvoje "elf imba,nemoguce winat mass bear +talon" itd.... jer ako si ti orc i svaki elf te pwna to je tvoj problem...nemoj nas ostale morit s tim ...
E ajd ucinis mi uslugu i prestanes me moriti sa tim tvojim sranjima ok ? jer mi je vec pocelo ici na k***c tvoje "elf imba,nemoguce winat mass bear +talon" itd.... jer ako si ti orc i svaki elf te pwna to je tvoj problem...nemoj nas ostale morit s tim ...
               Wolfie je napisao/la:

ocito nisi pogledao replay
               Alasto)2 je napisao/la:
ocito nisi pogledao replay

lanti, lanti....
Ko Vam Je Kriv
Ubijali ste nas nogom usta sa bm'om i wispharrharrharrasom sad i ne bash, jos uvjek imate najimba tr, jos uvjek se mozes samo cuvat nammasat i napravit tr,
zato ne govori da je neshto imba, da je imba blizzard bi popravio

A gubitnici se ljute jbg, umjesto da trazite slabu tachku i da pokushavate iskoristit' sve vi samo koristite rijech "IMBA" i alt qq
ne znam ja samo znam da ste vi glupi ljudi ali eto...poslije ovoga replaya nesto za rec o balansu ma daj molim te ccccc
ovo mozda jest balance ali za footmen wars ali u wc3u sigurno nije...kad ti sa jednim herojem mozes pobit 50 tornjeva cjelu vojsku po 10 puta ma daj...

p.s to za "blizzard bi popravio" samo mi odgovori na pitanje otkad je ovaj patch ustvari 1.20 posto su svi ovi bili neke mizerne promjene i sve ce ti biti jasno...
               LizzarD je napisao/la:
lanti, lanti....
Ko Vam Je Kriv
Ubijali ste nas nogom usta sa bm'om i wispharrharrharrasom sad i ne bash, jos uvjek imate najimba tr, jos uvjek se mozes samo cuvat nammasat i napravit tr,
zato ne govori da je neshto imba, da je imba blizzard bi popravio

A gubitnici se ljute jbg, umjesto da trazite slabu tachku i da pokushavate iskoristit' sve vi samo koristite rijech "IMBA" i alt qq

s ud-om bas i nije neki problem dobiti elfa, al s orcom...
Orcu je mana sto nema bas puno toga protiv summon i spell. a svi znaju da je talon mnogo jefitniji i brze se dobija od spiritbreakera.
jednostavno nema nista efikasno protiv talonaca, mozda tc na trici, al scroll i tu nadu ponistava. mozda i ima, al je tesko doci do nje.
               ZaWn je napisao/la:
s ud-om bas i nije neki problem dobiti elfa, al s orcom...
Orcu je mana sto nema bas puno toga protiv summon i spell. a svi znaju da je talon mnogo jefitniji i brze se dobija od spiritbreakera.
jednostavno nema nista efikasno protiv talonaca, mozda tc na trici, al scroll i tu nadu ponistava. mozda i ima, al je tesko doci do nje.

zawn ne moras se trudit objasnjavat nikada nece shvatit jer igraju elfa
e ti summoni su lol za orca jer svaka rasa sad ide na taj tier2 push sa beast masterom kao drugim i stvara summone a orc nema bas nikakav dispel tada i tu se stvori prednost i onda mozes istechat na sta oces i kako oces...
               Alasto)2 je napisao/la:
zawn ne moras se trudit objasnjavat nikada nece shvatit jer igraju elfa
e ti summoni su lol za orca jer svaka rasa sad ide na taj tier2 push sa beast masterom kao drugim i stvara summone a orc nema bas nikakav dispel tada i tu se stvori prednost i onda mozes istechat na sta oces i kako oces...

Ma daj ba mrsko mi se raspravljat a ja igram i elfa i ud-a
grubby moze dobit svakog elfa,i dobije i govori da je balans...dodje mu onda moon i siluje ga svaki game i onda kaze da je igra nebalansirana...nesto smrdi?-_-

igrac imba,moon imba !
znaci u ovim matchevima sto je grubby dobio tu je grubby znaci imba igrac ma daj...evo da njega moon pere non stop da ga dosad nijednu nije dobio pa reko bi aje bolji i gotovo ali nije tako...
covjece sve elfove sto je moze grubby dobit su europski elfovi od koji je on jedno 10 puta bolji...a sad sto je moon dobar pa ga on nemoze dobit je cisti nebalans
ma ne znam glupo mi se raspravljat ja ne znam kako neko moze nakon onoga gore replaya rec da je igra balansirana nije mi jasno
a wolfie znao sam da igras elfa jer svi vi sto serete za ovo da je igra balansirana ste elfovi...tu nista nije cudno a...smijesno i gotovo
btw dosta meni ove rasprave sa likovima bez argumenata koji samo mogu reci jest i nije balansirana...daj dokazite...evo ja sam dao replay pogledajte pa se javljajte
Sta ti je to www.youtube.com nisam jos to dobro razumio moze li tko to objasniti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.