Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ideja (Potreban pomocnik za realizaciju)

120 pregleda · 5 odgovora · otvorena 29.04.2011. u 20:25

Kao sto ja uvijek kazem prvo u temi to je pozdrav svima.

Naime dosao sam na jednu veoma veoma dobru ideju.

Znaci ovako:

Radi se o tome da neko (cure,momci) naprave neki originalan video da traje npr najkrace 1min do 5 min naravno moze biti smijesan za youtube nas channel.
Znaci zvao bi se nekako InstantStar,svake sedmice samo jedan video de stavi.Reklamirali bi na fb sa strane ono oglasi nije to bas skupo ako uspjednemo izvesti da nam channel na youtube bude poznat pa mozemo i zaraditi ako smo partner sa youtubom sa AdSense Google i to mnogo para.
Naravno imali bi stranicu gdje bi se video klipovi i slali nama i mi kao npr. CollegeHumor imali svoj logo i u video u cosak i sve bi stranica da napravi neki dobar photoshoper sa g.ba.Itd... to je samo ukratko.
Poenta je da budes Instant zvijezda tj.zvijezda na 1 sedmicu da taj video gleda milioni ljudi ali prvo malo manje dok se ne procuje channel pa dok skupimo subscribere,itd.. to sta sa tim ide. Kao bude zvijezda na sedmicu internet zvijezda a i ovako ili duze od sedmice zavisi kako se ljudima svidi video.Ljudi bi stavljali svoj video koji su snimili iskljucivo!I ostali na site bi glasali bez registracije da nemucimo ljude i oni koji bi na anketi dobio najvise ide na nas youtube channel...To je ukratko mozda sam zaboravio nesto i napisati bila bi pravila itd...

Ko je zainteresovan za pocetak 1 ili 2 ali veoma ozbiljna mi je namjera i nemojte neki mladji od otprilike 18 godina ja imam 17 al ajd

Sta mislite o ideji

Smislio sam je kad sam gledao sinoc Zabranjeni Forum na PINKbh

edit: Izvinite na gramatickim greskama.Zurim
Bilo bi dobro, nesto zanimljivo na site-u, iako se ja nista ne pitam
- Zasto stariji od 18?
EXTREMESTYLE je napisao/la:
Bilo bi dobro, nesto zanimljivo na site-u, iako se ja nista ne pitam
- Zasto stariji od 18?
Zato sto su mladji neozbiljni ima dosta neozbiljne djecurlije i ja sam dijete jos 1 godinu Zato.
pa vec bude nekada g.ba conquest pjevanje ? :r i taj conq je mnogo zanimljiviji od ovog gore(bez uvrede) al' ovaj sajt je GAMERS.ba i zbog toga to je tesko ostvarivo jer nema toliko djvojaka koliko ima muskaraca. Probaj na fbuku otvoriti biljesku, stranicu sta ja znam gdje ce pjevati i pobjednika izaberi i to je to al ovdje tesko. .:P
vittaN je napisao/la:
pa vec bude nekada g.ba conquest pjevanje ? i taj conq je mnogo zanimljiviji od ovog gore(bez uvrede) al' ovaj sajt je GAMERS.ba i zbog toga to je tesko ostvarivo jer nema toliko djvojaka koliko ima muskaraca. Probaj na fbuku otvoriti biljesku, stranicu sta ja znam gdje ce pjevati i pobjednika izaberi i to je to al ovdje tesko. .
Pa nemislim ja da to ima veze sa g.ba nego da ima posebna stranica,a dobra ti je ta ideja za pjevanje!

Npr. http://www.instantstar.com
Ne znam koliko se ( i da li se) isplati biti youtube partner ako svojim klipovima ciljaš na ovaj ovdje prostor... kažem opet, ne znam, možda griješim :) srećno u svakom slučaju :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.