Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NewClip by miire

358 pregleda · 23 odgovora · otvorena 29.04.2011. u 12:18

+ rate, comment and subcribe !

Gledajte u HD - 720p - radi bolje kvalitete filma a ii zvuka.

Edited by me
Frags by me
http://www.hq-movies.org/

Love The Way You Lie !

/prvi airshot sam uradio nakon 4 ispucana metka, ali sam cut to radi boljeg synca
ti si Bog ♥
100/5
prekuco si sam sebe
Bolesno .

Svaka cast idol si mi sto se tice moviemakinga
Fragovi oversick
Edit onaki'
Svaka cast, predobro
Prejako

Sve kako treba 10/10
- Bez uvrede Mire , ali da nekoga interesuje svaki vaš novi klip govorim za sve mm subali bi se na vaš channel i pratili , koga interesuje to če i uraditi a za nas ostale ne mora stalno svaki dan novi clip.

- vozdra.
xpallyftw je napisao/la:
- Bez uvrede Mire , ali da nekoga interesuje svaki vaš novi klip govorim za sve mm subali bi se na vaš channel i pratili , koga interesuje to če i uraditi a za nas ostale ne mora stalno svaki dan novi clip.

- vozdra.
Bez uvrede, Gaming Movies podforum i služi da bi predstavili rad. Gaming Movies je isto kao i FanART. Ako bi važilo tvoje pravilo onda bi trebali pratiti DeviantART za photoshopere kao i youtube za mmakere.
reaveNz je napisao/la:
Bez uvrede, Gaming Movies podforum i služi da bi predstavili rad. Gaming Movies je isto kao i FanART. Ako bi važilo tvoje pravilo onda bi trebali pratiti DeviantART za photoshopere kao i youtube za mmakere.
Pogledaj malo koliko ima [FA] tema 2 ili 3 u sedmici MAX i to od nekog Ramiza i još nekolicine momaka , ja nemam ništa protiv ovoga ali jednostavno mislim ako nekoga zanima i ako če već stavljati nek to bude movie od 3 - 4 minute a ne nešto od 20 do 40 sekundi i od tih 40 sekundi 29 sec je od intra ako me shvataš šta želim da kažem.

- Ako se neko uvrijedio IZVINITE ali to je moje mišljenje
ReaveNz je napisao/la:
Sam miire se ne pridrzava pravila koje je on "osmislio".
Minimalno (2) clipa, za novu temu.

Post dobio aplauz od miire

nikolAAAa je napisao/la:
Sam miire se ne pridrzava pravila koje je on "osmislio".
Minimalno (2) clipa, za novu temu.
mozda je ostarilo pravilo ili je zaboravio xD ali viđao sam u proslim temama NewClipS by miire i tu je stavio po 2-3 clipa Neznam sta mu bi sad,mozda je zaboravio
Bravo Bravo

Samo ovako radi i bit ces najbolji
xpallyftw je napisao/la:

- vozdra.
Nisi u pravu, upravo zbog predstavljanja novih klipova je dignut podforum moviemaking, i ovako je bio do skoro mrtav dok nisam progurao miireta, miire obavlja svoj posao super, dize tutove, zanimljive teme, klipove etc.

Post dobio aplauz od miire

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.