Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NFS Favourite!

149 pregleda · 24 odgovora · otvorena 27.04.2011. u 14:25

Pozzz raya.........

Ew malo da se zabavimo ...recite koji wam je nfs dio najbolji ...ja sam licno igrao SKORO sve i presao :

NFS Underground : 2 puta
NFS Underground 2 : jednom
NFS MoSt WaNted : 3 puta
NFS CARBON : 2 puta
NFS PRO Street :jednom
NFS Hot pursuit : trenutno prelazim

Po meni najjaci UNDER2 ,MW I CARBON a i HP nije los...
wanTed *

NFS U2 najbolji sto se tice izgleda auta
NFS MW najbolji gameplay i cjelokupna prica
s0mebody je napisao/la:
wanTed *

NFS U2 najbolji sto se tice izgleda auta
NFS MW najbolji gameplay i cjelokupna prica :D
Slazem se !

9-)
Most Wanted i dan danas igram
Po meni NFS U2 je najsolidniji, jak u svim poljima. Trenutno ponovo prelazim Carbon, i uzivam u driftanju po onim brdskim stazama s kojih mozes sletit. Pravi raj nakon FPS-ova
PC:
Most Wanted - Grafika, Gameplay
Underground 2 - Gameplay, Tunning

PS:
NFS IV: High Stakes - gameplay
Meni NFSU2 najjaci, pa onda novi Shift 2 mada se svi nfs djelovi kompletno razlikuju od NFSU2 Gameplay ko nebo i zemlja :)
NFS MOST WANTED najbolji serijal ikad .

Priča, grafika, auta, sve, ama baš sve
NFS Underground 2 je po meni neprevazidjen i nece sigurno napravit nikad bolji !

Sjecam se kada je tek izasao da sam ga igrao odlicna igrica plus sto je imala extra muzika

Takodje auta su bila dobra i a bilo je vise tuning opcija .

Eh kad se samo sjetim
Hot Pursuit 2010 zbog novih auta :) , btw GranTurismo 5 najjaci sto se tice grafike ^^
Most Wanted najbolji po meni, mada ja sam svaki igrao, Pro Street sam najduze prelazio, trenutno prelazim Shift 2, grafika prejaka, samo je previse realisticna, namjenjena za volane.
Mada nekad pozelim igrati Need for Speed II i III...
Most Wanted što se tiče vožnje i auta. Underground 2 što se tiče drifta i online igre. Pro Street po grafici ali mi se sama fizika igre ne sviđa, htjeli su napraviti nešto realno, ali su pri tome gadno upropastili igrivost.
1. Nfs Most Wanted 2. Nfs Hot Pursuit 2010 3. NFS shift
Most Wanted definitvno........prvi NFS koji sam prekucao negdje u 6.razredu je to bilo.

Extra prica, extra trke(steta samo sto nije bilo drifta ali nvm),ali najdraze mi je uvijek bilo nabijati bounty i krsiti policijska auta

Po pola sata se ganjam sa murjom sa RX "osmicom"(sa kojom sam i prekucao cijeli MW) i onda spike strips i sjebem se skroz

I soundtrack je bio najbolji kod MW-a.....

Zatim je tu Carbon koji je dobar zbog kanjona, drifta(poprilicno nerealan drift za razliku od NFSU 1 i 2), ali nije tezak uopste......i brzo sam ga presao :/

NFS-ovi su mi svi dragi(pa cak i Pro Street koji brzo smori ) , prvo nfs pa tek onda DiRT, Burnout,FlatOut itd....(ove novije igre tipa GRID ili Split/Second ne spominjem jer mi je komp. kanta i nemogu je ni pokrenuti a kamoli sta drugo )
most wanted

@off-topic: ljudi ae mi predlozite neku igru dosadno mi za ovaj raspust
Carbon.
Zašto? - Najjači Engine i priča ikad urađena !
NSF SHIFT i SHIFT2
jednostavno realno,a ne kao MW i CArbon 300 km/h krivina ko lakat
most wanted definitivno,igrao jos na svojoj "napucanoj" pentium trojci
MW i Carbon ftw.
NFS Underground
NFS MoSt WaNted
najjaci po meni :D a i ne moze mi hot pursuit ovaj :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.