Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 25 bodova

SAMP ch problem

150 pregleda · 12 odgovora · otvorena 26.04.2011. u 16:20

Zz gameri da ne duljim, instalirao sam SA, zatim SAMP i cuo da je Croherzegovina najbolji domaci server, da se tu radi kao pravi zivot, imas posao, vadis dozvole i slicno, ehh sada ja imam jedan problem kad udjem u taj server pojave se kao dvije strelice lijevo i desno i spawn, i kada kliknem na spawn izbaci mi da se moram logirati, a nigdje nema ni da uspisem nick ni password nista... jeli moze neko pomoci
evo ova skromna nagrada onome ko pomogne..
Rješenje
znaci imas gresku gore prvo trebas da dodas ime gdje dodajes servere onda se konektujes na taj server sacekas malo doce ti do pasworda(nista strelice nista spawn nediraj) kada ga upises sacekas jos malo i pocinju pitanja ako trebaju odg tu sam
Ovako drug ja sam ti tamo igrao davno i bio Lider i tako .
Znaci CH je najjbolji domaci server !!
Kad dodas server i udjes sacekaj malo i onda ce registracija i to . Nista ne diraj spawn i to !

Evo ti njihova stranica tamo se registruj i polako uci :

http://www.croherzegovina.org/forum/
Eh ovako .

Imas na SA-MP 0.3 Kada otvoris nemoj ulaziti ni nakakav server , u desnom cosku lijevo od X'a .
Imas da ukucas svoje ime , ukucaj ime koje zelis ali mora sastojati Ime_Prezime Kao recimo posto je domaci realnije Tvoje ime Aquari_Leone il tako Moje je bilo Kenan_Leone . Sada sam Edward_Young to su ti primjeri .

Eh onda kada udjes na taj server pojavi se muzika i to .
Sacekas 3 minute pojavice ti se kao pitanja neka ti moras citati kao tutorial , i onda pitanja .

Eto nadam se da sam pomogao .
Moras sacekati da se ucita server jer to je neki bug .
Znaci bice ti kao neki intro i kada to zavrsi onda ce biti pitanja ako neznas odgovoriti javi meni ja cu ti reci odgovore !
Sve je ovo tačno iznad mene ovi što su rekli, ali ti si pogrješio. Nije tačno da je baš Croherza najbolji domaći server, možda ima najviše igrača, ali ima mnogo botina, a ima ih i odavde sa G.ba tako da po kvalitetu CH i nije baš najbolji
i ja zelim da igram ovaj samp ali ja kad udem na server pise connecting to i pise ip od servera i server didnt responding i nemogu nikako uci :(
emsel je napisao/la:
i ja zelim da igram ovaj samp ali ja kad udem na server pise connecting to i pise ip od servera i server didnt responding i nemogu nikako uci
Mozda ti je drugaciji samp client od server verzije?
trait0r je napisao/la:
Mozda ti je drugaciji samp client od server verzije?
u mene je samp 0.3a
ellyx je napisao/la:
Sve je ovo tačno iznad mene ovi što su rekli, ali ti si pogrješio. Nije tačno da je baš Croherza najbolji domaći server, možda ima najviše igrača, ali ima mnogo botina, a ima ih i odavde sa G.ba tako da po kvalitetu CH i nije baš najbolji
Bravo za komentar
CH prepun djecice od 9-16 godina a cim su djeca tu onda to nevalja .

Igrao sam jedno vrijeme al sam napustio zbog retardiranih admina i da ako oces account kupit javi mi se na PM imam jedan 19 level
Moraš imati 0.3c SA:MP client, to prvo. Zatim to moguće da se dešava zbog lagga, sumnjam da je neka greška u igri.

btw. ne smiješ stisnuti niti jedan gumb, moraš sačekati da ti se pojavi dialog sa unosom za password.
emsel je napisao/la:
u mene je samp 0.3a
Sada skoro svi serveri koriste SA:MP 0.3c ....skini njega i bice sve OK!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.