Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Barcelona 0:1 Real Madrid - Kup kralja

931 pregled · 73 odgovora · otvorena 21.04.2011. u 00:01

Kratko i jasno, vasa misljenja ?

♥ Cristiano & Mou
neXs je napisao/la:
Realno tebi je krivo sto je REAL MADRID KRALJEVSKI KLUB NADIGRAO BARCELONU I ZASLUZENO POBIJEDIO !

PLACI i nadaj se da u LP mozete nesto uraditi, ali tesko jer je Mourinho nasao lijek i taktiku protiv vas !

I reci mi sta nisam bio u pravu u tome sto sam rekao ? Do 66. minute niste imali suta u okvir gola !

Placi Hahhahahahaahahahahahahahaaha

VAMOOOS MADRIDISTAAAAASS

btw. ovi sto govore o namjestanju utakmic i ovaj goran kaze kao 90 % utakmica danas sto je namjesteno. Haj ubij se boga ti, ti si ovdje doso da mi pricas o fudbalu i da mi solis pamet a VEZE NEMAS ! Jer da imas imalo veze sa fudbalom i sa danasnjom nogometnom scenom ne bi se tako prosipao i blamirao ...

Massiv bice bolje nekad ... hahahahahahaahahah

A pazi molim te ti komentara prije utakmice :
Massiv : "Barca lagano ♥ 3:0 messi 2 i vila 1"

E zbog ovakvih kao sto si ti mi je jos draze sto je Real Madrid dobio, jer ste kontali, znajuci da ce biti "extremno" je***o , takve komentare davali i potcjenjivali tu silnu moc Kraljevskog kluba i Najboljeg trenera na svijetu Mourinha i Majstora Cristiana Ronalda kao i ostale fudbalere prvaka KUPA KRALJA za 2011 godinu
Jarane ja sam Glup !

AL ti fkt pretjerujes....
massiv je napisao/la:
Jarane ja sam Glup !

AL ti fkt pretjerujes....

UZIVAJ ! ;)
leglo321 je napisao/la:
real sampion barsi kita, raja iz iraka
hahahahahahahahahahahaha HobotnicaFTW
massiv je napisao/la:

Takodjer 

ovo ti je ko pola tih Barsinih 2-0,1-0 8-)
massiv je napisao/la:

Takodjer ;)
Sta imam uzivat u nekim brojevima ?? :S

Nemoj da ja pocnem stavljat slike o Realovim titulama i pobjedama uopste, a jos kad bih poceo stavljat kako smo ove cigane dobijali .. Pa izgubio bi se u brojevima momak dragi :D

Al nema veze , necemo sad ici u dalju raspravu...
Al eo nesto malo
31. puta prvaci Spanije
18. puta osvajaci Kupa Kralja
9. puta prvaci Evrope
Najveca pobjeda, racunajuci sve el klasike pa i ovaj danas je 11-1 u korist Real Madrida !
Najtrofejniji klub na svijetu ...
Al to su samo neki sitni detalji :D

Real Madrid wins 86
FC Barcelona win 82
Draws 43
Real Madrid goals 356
FC Barcelona goals 339
Total matches 211

Nevolim pricat o historiji nakon ovakvih utakmica i spominjat neke brojke jer mi je to djeciji.. Al eto kad si ti poceo, da ja zavrsim :(
neXs je napisao/la:
Sta imam uzivat u nekim brojevima ?? :S

Nemoj da ja pocnem stavljat slike o Realovim titulama i pobjedama uopste, a jos kad bih poceo stavljat kako smo ove cigane dobijali .. Pa izgubio bi se u brojevima momak dragi 

Al nema veze , necemo sad ici u dalju raspravu...
Al eo nesto malo
31. puta prvaci Spanije
18. puta osvajaci Kupa Kralja
9. puta prvaci Evrope
Najveca pobjeda, racunajuci sve el klasike pa i ovaj danas je 11-1 u korist Real Madrida !
Najtrofejniji klub na svijetu ...
Al to su samo neki sitni detalji 

Real Madrid wins 86
FC Barcelona win 82
Draws 43
Real Madrid goals 356
FC Barcelona goals 339
Total matches 211

Nevolim pricat o historiji nakon ovakvih utakmica i spominjat neke brojke jer mi je to djeciji.. Al eto kad si ti poceo, da ja zavrsim 
I zaboravio si nesto ................ ?
massiv je napisao/la:
I zaboravio si nesto ................ ?
Nisam nista zaboravio, samo sam rekao one "najbitnije" ... A sada kada bih poceo sve nabrajat .. vec sam ti rekao : " IZGUBIO BI SE U BROJEVIMA, MOMAK DRAGI" :D

http://www.youtube.com/watch?v=cbd7Ggvz9Qc :$
Ovako se i u Španiji svađaju kad igraju Borac Željo lol

Post dobio aplauz od mirofa

riaad je napisao/la:
NE dipr bgt .

k0 je b0lan šutao sem' ronalda, adebayor imao jednu priliku i pepe i to e to , ostalo su se branili sve vrijeme.

Jadno jadno odigran fudbal s njihove strane, 11 igrača na svojo polovici, sve je jasno, hvala pusab0k.

NE CITrat više, rekao sam gg, cu @ LP.
Kako sereš Allaha mi dragog, pa bolan nije vas bilo u prvom poluvremenu. Mourinho taktikom ubio nogama Pepa. Defanzive na mapi nije bilo u prvom poluvremenu, a naravno kako se utakmica bliži kraju moraju biti oprezniji. I sve se to isplatilo.

Jadno? Mislim da si jedina je***a osoba na planeti koja tako misli. Pa skontaj ko je tu glup, svi mi ili ti. Kako vam je tako krivo ba, fino čestitaj, poklopi se i šuti. Svaka normalna osoba kaže da je Real zasluženo uzeo.
Dovahkiin je napisao/la:
Ti si izgleda gledao samo prvo poluvrijeme, i onaj gol u produžetcima ....

Messi OBJASNIO !
Sta je to Messi objasnio ?
U prvom poluvremenu primio dvije lopte nista nije uradio .
Drugo poluvrijeme imao 2 suta , obadva skinuo Kasiljas .
Sve ostalo sto je primio napravili faul na njemu , isto kao i na Ronaldu .
80% lopti sto su primili , poslije toga napravljen je faul.
Utakmica sto se tice ljepote gledanja 0 !

btw : Koji je igrac odlucio utakmicu golom ?!
Taj "carobni igrac sa druge planete" Messi ili Ronaldo?

'fala ciao ...
Rekao sam sinoc hobotnica cini cuda 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.