Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Internet Klub

145 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.04.2011. u 20:34

Pozdrav,
Planiramo otvoriti internet centar, sad nas zanima gdje uzeti 10 racunara da valjaju, da su cijene max 1000km po racunaru, naravno ako ima popust za vise racunara to je ok, sa opremom, npr mx518 podloge gamerske.. ako imate kakav dobar prijedlog ostavite ako nemate nemojte ni komentarisati hvala.
imtec, uber drama konfiguracije do 900km ... sada za taj popust za više računara ne znam, ali vjerovatno bi nešto dali.
Imas plus.ba, mozes fin komp uzeti do 1k. Vecina raje tamo kupuje opremu. Nije skupa, kvalitetna je.
chaseN1 je napisao/la:
Imas plus.ba, mozes fin komp uzeti do 1k. Vecina raje tamo kupuje opremu. Nije skupa, kvalitetna je.
ne valja plus ,s k u p o.
Ma odes u imtec.ba ili plus, nek ti neko sklepa neke dobre konfe da mogu gurati novije igra narednih godina.

Uzmes MX518(ili ako hoces da ustedis intelli-e 1.1 ili mozda kinzu, kinzu je oko 60 km) i podloge rek'o bi ti goliathus ali bez alphe 0
A ona je oko 35 KM, ja bi uzeo one Q5 podloge, ako hoces da ustedis(7 KM, 250x400 mm) a nisu lose, fino izgledaju.....ja bio ugodno iznenadjen(inace imam roccat taito, kupio ovu jeftinu burazu)

Sve zavisi od tebe i koliko si voljan novca izdvojiti.....ako imas novca onda mx518+goliathusi i sluse recimo meduse 2.1(oko 40 KM) ili siberie v1(oko 90).....
Moja preporuka je imtek,samo prati kataloge,ja kad sam kupovao CPU za samo mjesec dana cijena je skocila 200km,a veleprodaja je dole negdje u ilijašu neznam tacno gdje pozz 9-)9-)9-)
R3START je napisao/la:
Moja preporuka je imtek,samo prati kataloge,ja kad sam kupovao CPU za samo mjesec dana cijena je skocila 200km,a veleprodaja je dole negdje u ilijašu neznam tacno gdje pozz 8-)8-)8-)
Ovako, njihov servis je sada u KSC-u.
A prodaja je izmjestena u Grand Centar kod Termi na Ilidzi(pored onih prodavnica na Otoci kod pijace kvadrant, na Marin Dvoru itd).

Njihovo sjediste(skladiste i veleprodaja im je u Ilijasu u Malesicima msm da se tako zove to mjesto prije Ilijasa)

Nema veze sa temom al' mi dosadno pa da pisem sta bilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.