Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Barcelona v Real Madrid

344 pregleda · 33 odgovora · otvorena 20.04.2011. u 20:25

Evo i veceras nas ocekuje 2/4 meca izmedju ova 2 tima.Recite sto ocekujete od ovog meca.Nismo bas svi bili zadovoljni golijadom iz proslog susreta.Nadam se da ce veceras biti vise golova,a za pobjednika mi je svejedno.

Takoder da napomenem da je hobotnica Iker,koja je dobila ime po golmanu Real Madrid-a Ikeru Casillas-u(neka nova iz Spanije) pogodila ishod proslog meca tako sto nije htjela da jede ni iz jedne od 2 ponudjene posude pa mozemo zakljuciti da je pogodila jer je ishod bio 1:1.Za ovaj vecerasnji mec koji pocinje u 21:30 je prognozirala da ce Real pobjediti pa nadajmo se...

Ovo su najvjerovatnije i pocetni sastaavi:
Barcelona: Pinto – D. Alves, Mascherano, Pique, Adriano – Xavi, Busquets, Iniesta – Pedro, Messi, Villa

Real Madrid: Casillas – Arbeloa, S. Ramos, Carvalho, Marcelo – Khedira, Pepe, A. Alonso – Di Maria, Ronaldo, Ozil
Neka bolji pobjedi :D

Mec prenosi SportKlub,TV1
real uzima kup
Barcelonaaaaaaaa <3

'ebeš hobotnicu
Barcelona uzima aBd

Na TV1 u 21:05 - specijalna uvodna emisija + prenos ...
Ocekujem pobjedu i potpunu dominaciju tokom cijele utakmice od strane Barcelone, nadam se da ce pasti bar 3 gola. Mislim da Real ima velike sanse samo sto je njihov sistem igre totalno poremecen. To za hobotnice i sl. ljudi samo izmisljaju da bi privukli paznju medija, mislim da su to ciste gluposti.

Joj te hobotnice,cista glupost slucajno pogadjaju utakmice.Vidjet cemo ipak je kup a Barcelona u kup-ovima sjajno igra.
Navijam za Real Madrid, i nadam se da će pobjediti.
Bit će na TV1 valjda
Naravno Barcelona glatko uzima, hobotnica za večeru odma..
Po meni nema favorita jer uzmimo u obzir da ovdje igraju dvije fenomenalne ekipe koje igraju na visokom nivou ne samo u cupu nego i u ligi i CL .Ocekujem dominaciju Barce na sredini terena,ali ce real zasigurno preovladavati preko krila ,pa mozda dodju do gola preko kornera ili slobodnog udarca , a ssto se tice Barce ona ce sigurno igrati preko svog najboljeg covjeka i trenutno najboljeg fudbalera svijeta-Lionela Messija . Mislim da ce pod svaku cijenu igrati preko njega s brzim pasova , igrom od noge do noge kakvu smo i navikli od Barce... Ovaj mec gledam samo zbog golova tako da mi je u sustini svedno ko ce pobijediti ,a siguran sam da ce to biti onaj koji veceras bude bolji
Mes Que Un Club.

Samo još jedna pobjeda u nizu za Barsu nad realom.
Mislim da ce opet biti nerijeseno.

A samo, ima li ko kakav link za stream
Posto nemam tih programa :S
Hvala
FontaneMas je napisao/la:
Mislim da ce opet biti nerijeseno.

A samo, ima li ko kakav link za stream
Posto nemam tih programa :S
Hvala
http://www.veetle.com/index.php/channel/view#4d77d2c0da8d3

Sretno :D
Nadam se da ce Murinho promjeniti nesto u igri Reala u odnosu na prosli mec na kojem se realno vise vidila Barsa, ali ne podcjenjujem ni Real a ni Murinha pa se nadam normalnoj (nadam se ubjedljivoj:D) pobjedi Reala
Uz Real sam naravno :)

I vrijeme je da uzmeme kup nismo ga osvojili od 90' ih godina a po onoj igri od subote i te kako mozemo uzeti ovaj kup a i mnogo vise 9-)

Hala Madrid <3
Real dobija i hobotnica kaže
mand1 je napisao/la:
Mes Que Un Club.

Samo još jedna pobjeda u nizu za Barsu nad realom.
Kako ce biti u nizu, kad su posljednju igrali X?

Sto se tice tekme, potpuno mi je nevazna, ali nek pobijedi Real
Prije sam volio Real Madrid radi njihovogo stila igre, ali sad. :*
Barcelona igra trenutno najlepsi fudbal na svijetu, poslije ManU-a.

Neutralan sam, gledat cu bice dobra tekma.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.