Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Highlights [ideja]

411 pregleda · 23 odgovora · otvorena 17.04.2011. u 22:12

Pratim ovaj forum zadnjih mjeseci, svaka druga tema na indexu je "5 ima neko ?", "Molim vas pomozite", itd.
Odlucio sam da napravim nesto sto bi zainteresiralo clanove, te bi sa na sajt ulazili sa nekom vrstom zudnje i iscekivanja. Ideja glasi "Gamers.ba Highligths".

O cemu se radi ?

Ideja je slicna kao i na HLTV.org. Izabrani "Movie-maker", Gamers.ba mm teama, ce pisati vijesti sa slijedecim sadrzajem.

- Naslov vijesti mora biti slijedeci: npr. G.ba Highlight : Entel 5hs vs eu4ia.
- U opisu vijesti mora opisati kakav je frag, kako je uradjen itd.
- Video/Frag mora biti editovan.

Koji ce se fragovi nalaziti u ovim vijestima.

To ce biti striktno fragove sa domace cs scene, i balkanske.
HLTV ne pokriva nasu scenu, tako da sam odlucio da napravim tu "sekciju" koja ce je pokrivati.

Ko ce biti dio Gamers.ba Counter-Strike Videos mm team-a.

Ukoliko komentari/postovi budu pozitivni i ako vecina clanova bude glasala "a", dicu konkurs za prijem "Movie-makera" u Gamers.ba Highlights mm team.

Gamers.ba movie-maker koji najvise bude editovao fragova, na kraju mjeseca ce dobijati neku nagradu.

Ja cu se dogovoriti sa organizatorima tur-ova da mi salju, HLTV demoe, onda cu ih ja proslijedivati Gamers.ba mm-ovima.

Slobodno pisite svoje ideje.

Kordinatori projekta su reaveNz & LATE.

Tema odobrena od reLo-a
Fina ideja, tu sam ako treba
Đesi žudnja i iščekivanje da vidim 3 fraga, šta ima

Komentari tipa "ukinite teme neko5? " i sl; Kad skontaš forum je tu da se gejmeri međusobno povežu, izmeđuostalog najlakši način za naći domaće protivnike, a zabrana toga je čista glupost.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.