Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

iPhone / iPod

126 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.04.2011. u 17:09

iPhone 4 - 1000+ KM
iPod 4 - 450 (joja gore - dole) KM

Zanima me razlika. Može li se iPod koristiti kao mobitel sa GSM?
iPod se nemoze korisiti kao mob.
sve isto samo sto ipod nememozes korisitit kao mobilni uredzaj :D
BR1cK je napisao/la:
iPod se nemoze korisiti kao mob.
Koristi za multimediju, jel? Ima wifi?

Ukratko, je li isti kao iPhone 4 samo što ne možeš zvati s njega?
Hell_Shadow je napisao/la:
Koristi za multimediju, jel? Ima wifi?

Ukratko, je li isti kao iPhone 4 samo što ne možeš zvati s njega?
iPod ti je za muziku i video, nista vise
evo ti video clip na youtube koji poredi iphone i ipod, otprilike isto samo sto ipod ne mozes koristiti kao mobilni telefon. Cak je ipod i brzi.
iPod sluzi samo za multimediju .

Ako namjeravas da uzmes iPhone 4 , nemoj pokajat ces se dat ces 1000 + KM , a za te pare mozes uzeti Samsung Galaxy S , imaju skoro sve iste opcije , razlika u cjeni je sto je iPhone furacki brend .
neddie je napisao/la:

Ako namjeravas da uzmes iPhone 4 , nemoj pokajat ces se dat ces 1000 + KM , a za te pare mozes uzeti Samsung Galaxy S , imaju skoro sve iste opcije , razlika u cjeni je sto je iPhone furacki brend .
de ne provaljuj se covjece,sigurno nisi nikad ni drzao oba telefona i mogao usporedit,ev ja imao galaxy s u rukama prije pola sata,radio mu sta hocu,telefon bezveze boli glava,to nemozes uporedit sa iphone 4,pa moj 3gs brzi od ovog galaxy s matere mimjedini + je displey u galaxya,a ovak kad ga drzis djeluje totalno jeftin a iphone 4 kvaliteta na kvadrat,a o aplikacijama da i ne govorim,iphone 4 rulz
android nazalost dosadi za 2-3 dana kao i svaki obicni telefon dok iphone uvijek ima neke cool stvari koje mozes skinut svaki dan po 100+ appova izlazi,android market nije ni blizu tome
neddie je napisao/la:

Ne seri ako se ne razumiješ.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.