Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Arsenal ; Liverpool @ 17h

427 pregleda · 36 odgovora · otvorena 17.04.2011. u 13:31

- Dobar dan , naime danas se igra jos jedan veliki engleski derbi u kojem Arsenal docekuje ojacani Liverpool .

- Arsenal ide na pobjedu jer mu trebaju bodovi da bi ostao u utrci za titulu , a Liverpool-u da bi usao u Ligu prvaka.

- Ova utakmica bi trebala biti zanimljiva , jer Liverpool u protekli par sezona nije uzeo Arsenal;

2010/11 ENG PREM Liverpool - Arsenal 1:1
2008/09 ENG PREM Arsenal - Liverpool 1:1
2007/08 ENG PREM Arsenal - Liverpool 1:1
2007/08 UEFA CHL Arsenal - Liverpool 1:1
2006/07 ENG PREM Arsenal - Liverpool 3:0
2005/06 ENG PREM Arsenal - Liverpool 2:1
2004/05 ENG PREM Arsenal - Liverpool 3:1
2003/04 ENG PREM Arsenal - Liverpool 4:2
2002/03 ENG PREM Arsenal - Liverpool 1:1
2001/02 ENG PREM Arsenal - Liverpool 1:1
2000/01 ENG PREM Arsenal - Liverpool 2:1

Liverpool:

Reina , Johnson , Carrager , Gerrard , Kuyt , J.Cole , Suarez , Carrol, Agger, Meireles, Aurelio

Arsenal ;

Manuel Almunia , Diaby , Sagna , Fabregas ,Johan Djourou , S.Nasri , A.Arshavin . Robin Van Persie ,Theo Walcott , Gael Clichy,Alex Song.

Vase prognoze , po meni ovo Arsenal uzima 

Prvo poluvrijeme , definitivno pripalo Arsenalu , Liverpool ne moze da se sastavi sa loptom 
ne uzima :D

Realno trebao bi uzeti Arsenal sad sam ga ubacio na listic :D
Liverpool uzima ! uzeo je ove godine sve jace ekipe tako da ce lagano i Arsenal uzet 
Arsenal ovdje uzima 
Arsenal najaci ♥
Po meni Arsenal pobjeđuje 99,8% jer je liverpool oslabio skroz . nista vise od lige prvaka , a i Torres im otisao...

GO GUNNERS ! ♥ (y)
VIdjet ćemo,

Ništa se još ne zna .

Volio bi vidjeti kako Liverpool pobjeđuje ali...
bit ce gusto.. bit ce 3:0 

♥ ARSENAL (L)
Oba tima su mi blago receno odvratna,ali bi volio da uzme Liverpool iz jednostavnog razloga:

1.Man Utd 32 69
2.ARSENAL 31 62
3.CHELSEA 32 61
4.Man City 32 56
Liverpool kmaan 
Liverpool is my religion, Anfield is my church, Gerrard is my God.

♥LFC

mislim da ce Liverpool uzeti 3 boda, jer Arsenal ima slabu odbranu a Liverpool ima dobre napadace, Suarez i Caroll
Volio bi da pobjedi liverpool , da se arsenal ne priblizi na tabeli man utd-u 
Neće biti lako, ali pošto sam navijač Arsenala, po meni on uzima ;)
BUYAKA uzet cemo vas, vjeruj mi  Sta reci o tekmi, valjda ce biti dobra.. Liverpool moze drama odigrati, ali isto tako i veoma lose.. Nadam se pobjedi Liverpool-a, mada i u slucaju poraza necu biti tuzan, jer ce se Arsenal pribliziti Unitedu i mozda im mogu oduzeti titulu.. Tako United nece postati najtrofejniji klub u Engleskoj, ostat ce izjednacen sa Liverpoolom..

Za sastav nisam siguran, mislim da GERRARD nece igrat, ali ako bude, onda je to jedan veliki plus..

Jedna porukica za BUYAKU ♥

I na kraju, kako god zavrsilo, YNWA
Gl lpool )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.