/
Diskusija
r
182 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.04.2011. u 19:13
Sve je za 10+!
Meni je ping 30-40, brzina downloada max 220 kbps,al obicno skida 200 kbps ! Net skoro nikad ne puca...
Eto, uglavnom predji ako mozes
Meni je ping 30-40, brzina downloada max 220 kbps,al obicno skida 200 kbps ! Net skoro nikad ne puca...
Eto, uglavnom predji ako mozes
bolje ti je uzmi nekog druugog provajdera iskreno zato sto imaju jace pakete za manje pare npr hs,telemach....
Mali problem sto sam ja u mjestu nedaleko od Tuzle ( 20ak km udaljeno ) pa me zanima za koliko bi ti ljudi dosli vamo do mene ?
Sto se tice telemacha mislim da nije dostupan vamo

qround je napisao/la:
Mali problem sto sam ja u mjestu nedaleko od Tuzle ( 20ak km udaljeno ) pa me zanima za koliko bi ti ljudi dosli vamo do mene ?

Što se mene tiče, radije pređi, i sam imam taj paket kao i ti, iako nije loš, međutim konekcija stalno puca, ping skače ponekad, uostalom, ako imaš bilo kojeg drugog provajdera u blizini, radije pređi na njega, nego na ovaj bihnet .
Internet za 30 km je odlican
ping npr ; u cs 1.6 na kgb premium je uvijek 30,cak nekad bude i 20-tak
,na svim ostalim serverima ne prelazi 60
ali i to je extra,cinit ce ti se kao da je 40-50
skida ti po 220 kbps max,ali najcesce je 200
znaci stabilna konekcija
ne puca nikada...osim kad imaju neki radovi,ali i to je kratko i desi se jedanput u dva mjeseca,tri 
uzmi ga,neces se pokajat
iako bih vise volio da imam HS-HKB,Logosoft ili Telemach,ovaj je takodjer dobar(jer nije mi dostupan jedan od ova dva)
ping npr ; u cs 1.6 na kgb premium je uvijek 30,cak nekad bude i 20-tak
,na svim ostalim serverima ne prelazi 60
ali i to je extra,cinit ce ti se kao da je 40-50
skida ti po 220 kbps max,ali najcesce je 200
znaci stabilna konekcija
ne puca nikada...osim kad imaju neki radovi,ali i to je kratko i desi se jedanput u dva mjeseca,tri 
uzmi ga,neces se pokajat

iako bih vise volio da imam HS-HKB,Logosoft ili Telemach,ovaj je takodjer dobar(jer nije mi dostupan jedan od ova dva)
ako budes odrzavao racunar svoj sto se tice virusa i takvih stvari adsl-ov paket netflat je solidan, imat ces dobru stabilnu konekciju ping zavisi od servera, hostinga itd uglavnom solidan i on, download isto zavisi full ti je 220 ako te puno smara tvoj trenutni net predji al kazem ti onako cisto drugarski odrzavaj racunar i konekcija ima da grmi
GaMeR_ExQ je napisao/la:
Što se mene tiče, radije pređi, i sam imam taj paket kao i ti, iako nije loš, međutim konekcija stalno puca, ping skače ponekad, uostalom, ako imaš bilo kojeg drugog provajdera u blizini, radije pređi na njega, nego na ovaj bihnet .

meni se cini da gore pise "medjutim konekcija stalno puca ping skace " !
mislim da sam sad "bolje" cit'o !
CoNwIcT je napisao/la:
exq izgleda da si ti ovdje crna ovca .. samo tebi puca i nevalja !

Sljedeći put bolje pročitaj temu
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.