Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem sa windowsom 8 xTreme

95 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.04.2011. u 02:13

Prilikom paljenja racunara pojavljujemi se poruka "Your activation period has expired" (nesto slicno kao WGA problem za XP) Eh sada me zanima kako da se rijesim toga? Hvala.
Pa ti si imao trial verziju :D
Jedino riješenje KUPI ORGINAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I to je to.
Windows 8 ? zar je izasao ?
To znaci da moras aktivirati windows .Kupis orginal i izvalis se 500 km il skines besplatno activation key .Izaberi
o_O Windows 8 ? Kakva crna 8 , to je win 7 samo promjenjen mu dizajn malo 7 je ... vidi se kad je instaliras sve pise win 7 i to.
to se u xp/visti/7 riješava tako da uđeš u safe mode, odeš u C:windowssystem32 i nađeš programčić WgaTray.exe
kad si ušao u tu mapu upališ Task Manager (ctrl + alt + del) i nadjes u procesima taj proces i moraš ga izgasit.. Kad ga izgasiš imaš 5 sekundi da izbrišeš WgaTray.exe (čak i mislim da ga treba zamijeniti sa nekim fake WgaTray.exe, nekim što se napravi preko notepada pa se samo promijeni ekstenzija, umjesto .txt, stavi se .exe). To je zato što se on u kratko vrijeme ponovno pokrene.. Uradi ovo što sam ti rekao, ali prije toga se informiraj malo na internetu, ovo ti ovako napamet govorim (jer sam ovo 5 puta do sad radio prijateljima i sebi).
Trebalo bi biti isto na 8ici ma da nisam siguran. A ovi što ti govore da kupiš original, mislim bez veze, zašto bacati 500KM koje možeš puno bolje potrošiti.. =)
ako znas engleski , potrebno je samo procitat sta pise

digni sistem ponovo i aktiviraj preko removewat za w7
Win8 Extreme ne postoji,to je fucking tema koja dodje uz instalaciju na nekim od Win7.

Preporucujem ti da nabavis klasicni Win7 bez toga 8 sranja, i jednostavno ga krekujes i problem rjesen .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.