Dobar dan !
Vec par dana imam problema oko steam-a pa objasnicu o cemu je rijec !
Posto sam postavljao temu imao sam problem oko update-a nekog bla bla i obrisao sam komplet folder steam ..skinuo sa njihove stranice aplikaciju onu sve instalirao... Kad sam dosao do opcije da kucam username i pw nije htijelo jer ja sam na pcu imao memorisan pw .. nisam ga kucao mozda mjesec dana ili kad sam ga mjenjao (moja greska sto nisam zapisao pw
) i od tog trenutka poceo sam da vracam pw preko mail-a !
Novi problem je taj sto ja znam email i pw od steam-a ali ne znam secret answer na steam-u znam neka dva prva sto su bila ali nece ni jedan ...uglavnom uvijek sta god da napisem (da li je tacno ili ne ) izbaci da probam kasnije ....Pokusao sam na 3 razlicita pc-a da vratim pw uvijek isto dodjem do kraja i izbaci probajte kasnije bla bla ...
E sad ja znam da bih mogao preko njihove stranice tako sto napravim novi username i odem tamo njima se zalim pisem i to ali dosao sam do foruma i pise da trebam 10 postova napisati ..
Uglavnom ako ima neko ko je imao slican problem sta je sve uradio i to ...jako mi je bitno steam je malo stariji tj. igram na njemu neko vrijeme nemam para na bacanje da kupujem novi
Plus dobicete aplauz pored ovih bodova ko pomogne
Vec par dana imam problema oko steam-a pa objasnicu o cemu je rijec !
Posto sam postavljao temu imao sam problem oko update-a nekog bla bla i obrisao sam komplet folder steam ..skinuo sa njihove stranice aplikaciju onu sve instalirao... Kad sam dosao do opcije da kucam username i pw nije htijelo jer ja sam na pcu imao memorisan pw .. nisam ga kucao mozda mjesec dana ili kad sam ga mjenjao (moja greska sto nisam zapisao pw
) i od tog trenutka poceo sam da vracam pw preko mail-a ! Novi problem je taj sto ja znam email i pw od steam-a ali ne znam secret answer na steam-u znam neka dva prva sto su bila ali nece ni jedan ...uglavnom uvijek sta god da napisem (da li je tacno ili ne ) izbaci da probam kasnije ....Pokusao sam na 3 razlicita pc-a da vratim pw uvijek isto dodjem do kraja i izbaci probajte kasnije bla bla ...
E sad ja znam da bih mogao preko njihove stranice tako sto napravim novi username i odem tamo njima se zalim pisem i to ali dosao sam do foruma i pise da trebam 10 postova napisati ..
Uglavnom ako ima neko ko je imao slican problem sta je sve uradio i to ...jako mi je bitno steam je malo stariji tj. igram na njemu neko vrijeme nemam para na bacanje da kupujem novi
Plus dobicete aplauz pored ovih bodova ko pomogne