Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako zivot ? :)

454 pregleda · 25 odgovora · otvorena 10.04.2011. u 12:55

Pozdrav svima evo uhvatio sam malo vremena pa reko da dignem temu malo da prodiskutujemo, da vidim sta radite, kako skola, zivot, zene, gde cete na more, gde za 1 maj etc..

Evo ja da pocnem..

Ova zavrsna godina u skoli je zakon svaki dan zajebancija, bleja samo se sprdamo, pijemo etc.. Za 1 maj cu sa drustvom iz razreda ovde kod nas na jezeru 2-3 dana i tako ...
Lose sto se tice ljubavi .
Volim je a ima drugog .Mislim na nju svaki dan ima 6 mjeseci uzastopno .Drugu ne mogu nac nikako .
Sto se tice zdravlja dobro je hvala Bogu .Para se ima al malo .Dovoljo za izac negdje .Al djaba pare i sve kad ti nemas skim otic .Bila mi je sve ,najbolji prijatelj i osoba koju sam volio i jos volim .Sad sam sam .Bez igdje ikoga .Nemam prijatelja, imam samo ovaj pc na kojem provodim 24 h .Zadnjih dana sam skroz lose .Ne mogu je zaboravit sto je najgore .Kad ih vidim zajedno i njihove slike gdje se ljube ,dodje mi da se ubijem .
Sto se tice 1 maja necu nigdje ic .Na more cu ic sigurno sa porodicom .
vrabaCC je napisao/la:
Lose sto se tice ljubavi .
Volim je a ima drugog .Mislim na nju svaki dan ima 6 mjeseci uzastopno .Drugu ne mogu nac nikako .
Sto se tice zdravlja dobro je hvala Bogu .Para se ima al malo .Dovoljo za izac negdje .Al djaba pare i sve kad ti nemas skim otic .Bila mi je sve ,najbolji prijatelj i osoba koju sam volio i jos volim .Sad sam sam .Bez igdje ikoga .Nemam prijatelja, imam samo ovaj pc na kojem provodim 24 h .Zadnjih dana sam skroz lose .Ne mogu je zaboravit sto je najgore .Kad ih vidim zajedno i njihove slike gdje se ljube ,dodje mi da se ubijem .
Sto se tice 1 maja necu nigdje ic .Na more cu ic sigurno sa porodicom .
Pa jesi bio sa njom il sta?
Smaraju obaveze drama... ajd sace zavrsiti za 2 mjeseca sve aBd, pa onda uzivanje slijedi
Stojim u mjestu 3 godine nisam se pomjerio cure nemam nit cu imat posla nema i tako prezivljavanje svakodnevnice je***a kolotecina...
Evo da se i ja javim nakon nekoliko mjeseci . Grijem stolicu, samo učim još malo pa ću internet dobiti. Poželio sam svog vlexića i gba ts3

<3 vley
<3 olden
<3 lejmer

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.