Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program za snimanje gameplay ?

108 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.04.2011. u 12:59

Trebam kakav dobar program za snimanje gameplay-a .
Da ima dobru kvalitetu i da ne LAGA !

Spameri nisu dobrodosli !!!!

Hvala unaprijed :)))
Fraps
- Fraps (los kvalitet slike, nekad pomalo zalaga ; skini ga na fraps.com)

- Hlae (kvalitet slike je mnogo bolji, ne laga, njega jedino mozes koristiti, ukoliko ti server snima demo, poslije kad sa njim snimis, moras te slike spojiti u video(pomocu Virtual Dub-a), sve tut-ove oko njega i download linkove mozes naci na hq-movies.org)
HLAE je sam za CS 1.6.
Ja zelim da snimam i druge igre :D
Ma_V3r1cK je napisao/la:
HLAE je sam za CS 1.6.
Ja zelim da snimam i druge igre :D
Fraps ftw, kakv lag sta ovi pricaju, pogledaj moj channel aposolutno sve snimljeno sa frapsom u HDu
http://www.youtube.com/user/GShadowJD?feature=mhum
- Fraps.Pravo dobar,radi na svim igricama.Ali jedina mana,je kad snimas opadne FPS.Na nekim igricama je cak i nemoguce igrati koliko je low FPS ali veoma dobar.

- WeGame.Takodjer jedan pravo dobar program.SSovi HQ,snimanje je skoro pa perfektno.FPS padne za 2.Ali problem je da neke igrice ne mozes pokrenuti dok je on ukljucen,ali vjerujem da je to samo sto su igrice pirati,nisam siguran.

edit: @bionic - tako sam ga ja razumio
EmchO je napisao/la:
- Fraps.Pravo dobar,radi na svim igricama.Ali jedina mana,je kad snimas opadne FPS.Na nekim igricama je cak i nemoguce igrati koliko je low FPS ali veoma dobar.

- WeGame.Takodjer jedan pravo dobar program.SSovi HQ,snimanje je skoro pa perfektno.FPS padne za 2.Ali problem je da neke igrice ne mozes pokrenuti dok je on ukljucen,ali vjerujem da je to samo sto su igrice pirati,nisam siguran.

edit: @bionic - tako sam ga ja razumio
Pa nece on valjda snimati dok igra...

Za HL1 engine igre HLAE, za Source engine igre koristis startmovie, za sve ostalo Fraps...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.