Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc za UT2004 Online

120 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.04.2011. u 20:34

Evo da prvo navedem sve sto sam uradio...Htio sam da udjem u UT2004 server i kad sam ulazio trazilo je neki kao update/patch sta ja znam vise...I skinuo sam neki novi patch s imenom ut2004-winpatch3369
i verzija je bila 3369 tj. zadnji ja mislim pa onda kad sam ulazio uvijek trazi neki texture sa imenom ONSBPTextures.utx i onda sam skinuo sve sto je trebalo to "Sa neta".I onda kad sam ulazio,ucita mi sve i na kraju ne mogu nikako da pocnem igrati kliknem FIRE ali nece.

Pa sad imam pitanje mozete li mi vi reci sta treba sve da bi mogao igrati.Na tom UT2004 serveru.
Nekad mi pise nesto za key code pa ne razumijem.Sta trebam uraditi a nije mi origigi igra.I molim vas da mi nekako pomognete kako da igram na serveru tom.PLEASE jer mi se igra toliko svidjela da se ubijem za nju xD mucio sam se citav dan tj. danas za tu igru ali nikako ne mogu naci rijesenja.
znas li gdje se nalazi taj online crack i imam problem s tim sto bude ovako.Kad udjem i pise ono da moram FIRE kliknuti da pocnem i ja kliknem ali nece i to je problem veliki ako znate to rijesiti
Za online igranje "Unreal Torunament 2004" potrebno je imati orginalni key koji treba platiti.Ne postoji crack. 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Iako si našao key. nećeš moći online igrati. 
EDITOVAN POST:

Rijesio sam ostale probleme ali imam sad drugi problem.E ovaj problem sto vidite na slici.Ne znam nikako rijesiti to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.