Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Unreal Tournament

224 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.01.2012. u 22:17

Izvintavam se radi druge teme , ali zanima me .

Da li iko od vas pored TRL-a (koji je igrao , sad ne znam da li igra jos) igra ovu igru ?

Gledao sam gameplay-ove na yt-u od 3, 2004 , i ne znam koji da skinem da igram .Koji je po vama bolji ? IMa li iko od vas iskustva sa ovim da mi malo svojim rijecima pojasni kako sta , koji je cilj igre , da li moze preko neta i to .
Ne dajite mi nikakve linkove , zelim onako vase rijeci i vase misljenje .

Hvala , cao .
Igrao sam ja 2002 jedno vrijeme stalnoo prejaka igrica i vjerovatno su ove novije jos bolje :D
adnandrx je napisao/la:
Igrao sam ja 2002 jedno vrijeme stalnoo prejaka igrica i vjerovatno su ove novije jos bolje 
Mogao si jos stagod napisati .
Znas koliko si mi pomogao tim postom  . Eto cisto da znam da igras .
De mi malo pojasni kako sta .
ajde sto prije ukinite ovaj pf 
pored mene imaju jos 2 clana repke na ovom forumu

1. http://gamers.ba/profil/Cobalt/ (najjaci ut2k4 igrac bosne)

2. http://gamers.ba/profil/Rad1uS/ (team cpt.)

nazalost se vise ne igra ut2k4 na NC, tako da i mi sad samo 4fun pucamo.

sto se online igranja tice, ako nemas orginalni key, mozes preko jednog patcha na crackovane servere uci i igrati. igraca ima dosta.

sto se tice cilja igre, zavisi koji mod igras:

duel - igras 1on1 na 15min. pobjedjuje ko na kraju najvise fragova ima

tdm - team death match, slicno kao i duel samo timski i igra se 20 min

tam - team arena master, igra se 5on5. na pocetku svi imaju max hp max shield i sva oruzija sa po 25% municije. nema hp da kupis nema shield da kupis. bod dobija team koji prezivi 

CTF/iCTF - capture the flag, enough said (ovo iCTF je instagib, tj jedan metak ubija i igra se samo sa shock rifle)

to su neki od modova koji su cesti online, a ima jos zanimljivih modova da se igraju. skontat ces kroz kampanju.
prilicno je teska igra sto se skilla tice, jer moras na mnogo stvari da pazis, tipa, da si stalno u pokrenu i gadjas pokretnu metu, da time-as oruzije i shieldove (oruzije se respawna svako 25 sec, veliki shield 55sec itd). ali je fun to play 

skini 2004, jer je savrsena, ili ut3 jer ima dodatno zanimljivih modova (i bolju grafiku, ako ti je bitna )

@ ovaj gore: nema 2002 
Znao sam da vas malo igra ovo , ali bas ovoliko , da niko ne moze da da neki konkretan odgovor (osim trl-a) ..
Igrao sam ja Unreal Tourament 2004, i to je ujedno i jedini UT koji sam igrao. U to vrijeme, a i sad je odličan, jer sadrži dinamičnu borbu, okolinu, i raznovrsno oružje.

Što se mene tiče, probaj taj UT, jer i njega ti mogu samo preporučiti, al' uglavnom, evo vidim i TRL kaže da je jedan od najboljih, tako da ti ga svakako preporučujem.

PS. Nisam igrao online, nego protiv botova, ali eto.
Samo sam prvi UT prekucao do kraja, poceo igrati 2003 nije mi se svidio, nisam se snalazio (mape prekoplikovane, protivnik cesto dodje sa ledja).. zbog toga se nikad nisam ni usudio probati 2004, mada cuo sam da je 2004 najbolji UT :D
zanim ne zašto još uvijek postoji ovaj pfd? tema se digne jednom u 2 godine.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.