Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

otvaranje igre u 2 prozora istovremeno

121 pregled · 6 odgovora · otvorena 31.03.2011. u 14:15

pozdrav. nov sam ovdje tako da se izvinjavam ako sam nesto pogresio u naslovu il slicno. imam problem i to sljedeci. igram jednu igru preko interneta. otvorim je u jednom prozoru i logujem se. medjutim nemogu tu igru otvoriti da radi u dva prozora istovremeno jer ta igra to onemogucuje. zanimalo me je da li je moguce da preko nekog programa ili sl. to uspijem. nadam se da sam dobro objasnio i bio bi zahvalan ako neko zna rijesenje :)
Instaliras i Mozzilu i Google Chrome i onda probaj ako ne moze na istom...
Soviet je napisao/la:
Instaliras i Mozzilu i Google Chrome i onda probaj ako ne moze na istom...
ma igru sam skinuo sa neta neigra se preko mozile :D
Ček da shvatim šta pokušavaš da postigneš:
Hoćeš da jednu te istu igru igraš u dva prozora, nešto kao da igraš MMORPG i da odjednom kontrolišeš dva lika.

Ako je to stvar, onda ti mogu pomoći.

1.) Pokreni igru
2.) Idi u podešavanja
3.) Podesi WINDOW MODE
4.) Zatvori igru i ponovo ju pokreni.
5.) Kad je igra u WM, onda možeš pomjeriti prozor u stranu kao svaki drugi.
6.) Ponovo pokreni igru
7.) Pomoću ALT+TAB se prebacuj među prozorima.

Vjeruj mi, ovo je radilo na Warcraftu, mada ti treba pojaka mašina da proguraš tako nešto. I naravno, trebaju ti dva različita naloga, jer sa jednim nalogom se NE MOŽEŠ ulogovati na dva mjesta istovremeno...

PS: Čisto informativno, ovo poprilično opterećuje kompjuter, tako da nije baš preporučljivo, naročito ako se radi o igrama koje su toliko zahtjevne da tvoja mašina jedva ispunjava prosječne potrebe igre. Pored toga, tu je i činjenica da je ovako nešto uglavnom zabranjeno, pa postoji i šansa da pretrpiš gadne posljedice (ban)...
Silvers je napisao/la:
Ček da shvatim šta pokušavaš da postigneš:
Hoćeš da jednu te istu igru igraš u dva prozora, nešto kao da igraš MMORPG i da odjednom kontrolišeš dva lika.

Ako je to stvar, onda ti mogu pomoći.

1.) Pokreni igru
2.) Idi u podešavanja
3.) Podesi WINDOW MODE
4.) Zatvori igru i ponovo ju pokreni.
5.) Kad je igra u WM, onda možeš pomjeriti prozor u stranu kao svaki drugi.
6.) Ponovo pokreni igru
7.) Pomoću ALT+TAB se prebacuj među prozorima.

Vjeruj mi, ovo je radilo na Warcraftu, mada ti treba pojaka mašina da proguraš tako nešto. I naravno, trebaju ti dva različita naloga, jer sa jednim nalogom se NE MOŽEŠ ulogovati na dva mjesta istovremeno...

PS: Čisto informativno, ovo poprilično opterećuje kompjuter, tako da nije baš preporučljivo, naročito ako se radi o igrama koje su toliko zahtjevne da tvoja mašina jedva ispunjava prosječne potrebe igre. Pored toga, tu je i činjenica da je ovako nešto uglavnom zabranjeno, pa postoji i šansa da pretrpiš gadne posljedice (ban)...
hvala prijatelju na trudu al nemoze automatski zatvori prvi prozor kad pokrenem ponovo. pokusao sam je instalirati na 2 razlicita mjesta neide ni to. ocigledno nije izvedivo :) ipak thx..
Crazyglista je napisao/la:
Kako se zove igra? Mozda ja mogu pomoci.
carom3d

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.