Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Black Ops lag

169 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.03.2011. u 15:31

Vozdra ljudi. Imam problem sa CoD Black Ops-om. Naime, dok igram neprestano mi igra trza. Kad uđem u neki dim ili dio gdje ima više detalja ništa ne koči, ali ona i dalje trza. Skid'o sam neke patcheve al' nisu pomogli. Konfiguraciju možete pogledat na mom profilu. Pitam ovo jer Crysis 2 igram na Extreme detaljima tako da garant nije do komponenti.
Hvala unaprijed na odgovorima (bez spama molim).
Ma drug vidim nije ti konfa nesto , ja sad malo boljom konfom overclockovanom igram al ponekad laga
Probaj smanjit detanje i to , iskljucit nepotrebne programe , i tako i mora moc onda
Headmyster je napisao/la:
Ma drug vidim nije ti konfa nesto , ja sad malo boljom konfom overclockovanom igram al ponekad laga
Probaj smanjit detanje i to , iskljucit nepotrebne programe , i tako i mora moc onda
A nije do detalja. Ha poveć'o ha smanjio i dalje trza.
TitaniuM je napisao/la:
I kod mene je tako bilo, ja sam skinuo licenciran game booster i on je iskljucio 26 procesa. Imas neki program koji "koci" igru. Ja sam tako rijesio.
TitaniuM je napisao/la:
Ako ti je pirat onda skini SKIDROW patcheve pošto Black Ops laga na Dual Core procesorima i meni je tako bilo dok nisam skinuo patch, ima 4 patcha skini jedan od njih i instaliraj ih.
pajamastyle je napisao/la:
Ako ti je pirat onda skini SKIDROW patcheve pošto Black Ops laga na Dual Core procesorima i meni je tako bilo dok nisam skinuo patch, ima 4 patcha skini jedan od njih i instaliraj ih.
Evo skidam SKIDROW Update 4. Piše da on rješava lagove na pojedinim računarima.
TitaniuM je napisao/la:
Evo skidam SKIDROW Update 4. Piše da on rješava lagove na pojedinim računarima.
Isti problem prijatelj ima, skidao patcheve update, Bog dragi zna šta još a još uvijek nije uspio pokrenuti .

Inače igra sve igre na high
Dovahkiin je napisao/la:
Isti problem prijatelj ima, skidao patcheve update, Bog dragi zna šta još a još uvijek nije uspio pokrenuti .

Inače igra sve igre na high
Skin'o sam SKIDROW Update 4 i radi.
TitaniuM je napisao/la:
Skin'o sam SKIDROW Update 4 i radi.
Ako može na PM, da mu prosljedim, bio se obradovao kad ono ne radi
treba ti masina od kompa da igras codbo bez trzanja i laga, igra je cisto njesra po svim tackama a pogotovo po pitanju optimizacije:S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.