Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Historija kultne opsesije CS u BiH

258 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.03.2011. u 11:09

Eh ovako prije mozda mjesec dana kada su mnogi gameri pitali za ovu knjigu, medju kojima sam bio i ja.Jednostavno se nije mogla naci.Link sa rapid shera je zastario pa nam je Dino (Schulz" to morao opet UL.Evo za sve koji su voljni procitati knjigu

Izgleda da je stari link dostigao maksimalni broj downloada sto je za pohvalu pa sam ja ul na drugi host

http://go4ward-team.com/download/Historija_kultne_opsesije__CS_u_BiH_1.doc

Ime knjige govri sve tj. Razvoj cs-a od pocetka pa do kad je napisana ta knjiga ( 2008 ).Preporucio bih svima da je procitaju i novim gamerima a i starim da se prisjete kako je to nekad bilo.
Haj procitacu,bice edit kad procitam,pricacu o svojim iskustvima u toku citanja ove knjige :)

Dosao sam do Cage-a,evo citat :) :

Poznat si kao najbolji igrač u Sarajevu, BiH, a i šire ? Kako se nosiš sa tim od fanova ?

Dosta dobro to podnosim, iako mi se jednom desila situacija koju ću pamtiti dok sam živ. Dok sam radio u sekretarijatu RIN-a (košarkaški klub), došlo je nekoliko dječaka, koji su trebali pravdati treninge. Dok su čekali, krenula je priča o CS-u, a moj kolega je tada jednog od njih upitao ko je najbolji igrač u BiH ? Ovaj je k'o iz topa izvalio : ''Cage''. On im je rekao da sam to ja, a meni je to bila velika blamaža. Ubrzo je došla i šefica, koja im je predložila da uzmu autograme, a ja sam im podjelio izmišljeni mail, što je za njih bila velika stvar.
Citao sam je dvaput, zadnji put na raspust. Imao neku zelju da je ponovo procitam, zanimljiva mi bila, pa citao.
Hvala za link. Prvi put cujem za tu knjigu :$ .
U svakom slucaju kada budem vremena procitat cu.
Bice edit.
oOooooo cuo sam za nju, al je jos nisam citao tako da thx......

PS: be somebody in a world with nobodies :D
Ovo je prejako ... Nisam pola od ovog znao sad znam =D
De neko ponovo upload ovo nece da se skine :|

Unassigned file limit of 10 downloads reached.
Moze neko na dr. host upload ??

Nece meni na ovom :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.