Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kupovina opreme

176 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.03.2011. u 19:34

Pozdrav :D

De mi recite,odnosno sastavite neku "solidnu" opremu u vrijednosti do 100 KM...(slusalice + mikrofon,tastatura i mis,posto podlogu vec imam neku xD)

npr;

mis,neki model(35 km)
tastatura,neki model(35 km)
slusalice,neki model(30 km)

...

i da mi kazete za sta bi najmanje para trebao dati :)

mozda da u neku kombinaciju probate ubaciti i neku podlogu

i 1 pitanje :) Kad bih kupovao napojnu...koji bi minimum u W bio :) ?? znaci ako bi kupovao,da znam,da ne kupim neku slabu,koji je to minimum da bi mi kompjuter mogao biti u narednih-3-4 godine sa napojnom :)

Unaprijed Hvala,nemojte spamovat :)
nevjerujem da ces ista dobro nac za te pare od tih para mozes uzet samo slusalice do 100 km jel to je malo para za neku dobru opremu ;)
nenad_neso je napisao/la:
nevjerujem da ces ista dobro nac za te pare od tih para mozes uzet samo slusalice do 100 km jel to je malo para za neku dobru opremu ;)
pa sta ? netreba mi sad neka ultra,mega,sega,gaming oprema nego neka najnormalnija ;)

ako je tebi normalna oprema da uzmes mis od 140 km,tastaturu od 100km minimum,i slusalice preko 100 km ... onda ne znam stvarno ;)

ako imas sta napisat u vezi moje teme,napisi,ako nemas molim te zaobidji temu :)

kakve koristi imam od skupe opreme ??
igras cs 1.6 sa najskupljom opremom protiv nekog ko zna igrat a nema opremu koja je nesto i ovaj te opet podere kao da si tek poceo igrat ;) ...
Ovako ovo ti je moja preporuka. Miš koji za te pare možeš naći mx518[polovan], slušalice medusa, a za tastaturu ti i nemam baš neki prijedlog.
Ma kume moj slabo ces nac za ovo..
Uzmi tastaturu najobniciju nemas neku ''bolju'' za te pare a ionako bar kako ja mislim za gaming nije potrebna neka ultra mega giga tastatura od 200 km. (Ja svoju platio 23 km haha)

Slusalice mozes naci za 40-50 maraka dobre medusa ti preporucujem.

A mis... uzmes neki solidan valjda znas sam odabrati sta tebi odgovara. Neko voli veci, neko manji i tako te pojedinosti.

Uglavnom treba ti oko 150 maraka za to eto..
ma evo odlucio sam necu kupit tastaturu xD jer vec imam logitech...nije losa..nista nije pokvareno na njoj :)

i nebih kupovao nista polovno :)

koja je podloga dobra ? to bih umjesto tastature :D ?
tastatura ti je najmanje vazna od navedenih stvari kupi neku od 16km. da bi imao vise za mis/slusalice.

mis nadji negdje mx518 polovan mozes ga dobit za 30/40km.

slusalice mozes naci neke canyon za tu cjenu.

vise bih ti preporucio da stedis jos 2/3 mjeseca pa da kupis normalne sluse. ;)
malo ti je to para ako si konto gamersku opremu uzimat ako nisi onda ti je i puno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.