Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Windows Live Messenger

203 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.03.2011. u 22:25

Ovako maloprije sam formatirao račuanr , i sada skinuo sam msn , i ne mogu nikako da instalira, tj Windows Live .

Skidao sam par verzija , i više linkova nijedan ne moze.

E'o ss >

Skines 8.5 beta verziju i radi  u mene radi evo par godina ona perfektno  ako oces dam ti link ..
Probaj na ikonicu MSN-a desni klik pa Properties - Compatibility - Run this program in comp. mode for - Windows 2000
braoolyo je napisao/la:
Probaj na ikonicu MSN-a desni klik pa Properties - Compatibility - Run this program in comp. mode for - Windows 2000
Kako cu ici na ikonu msn-a kada ga nemam instaliranog, vidiš da ne mogu pokrenuti nijednu instalaciju? 

Nemojte mi davat' linkove, nisam nesposoban da skinem... jednostavno ne moze ni jedan link .. :/
Rješenje
rriad je napisao/la:
Kako cu ici na ikonu msn-a kada ga nemam instaliranog, vidiš da ne mogu pokrenuti nijednu instalaciju? 

Nemojte mi davat' linkove, nisam nesposoban da skinem... jednostavno ne moze ni jedan link .. :/
Pa dobije se MSN uvijek uz Windows...

Probaj da ukljucis Automatic updates i updateujes sve sto bi moglo biti vezano za MSN, ne mogu se sad tacno sjetiti sta davno sam to radio.
braoolyo je napisao/la:
Pa dobije se MSN uvijek uz Windows...

Probaj da ukljucis Automatic updates i updateujes sve sto bi moglo biti vezano za MSN, ne mogu se sad tacno sjetiti sta davno sam to radio.
Eto bodovi. 

Baš sam instalirao neke update sa Automatic Updatesom. Nek ovo stoji, mozda pomogne nekome. 

Hvala ipak. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.