Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Open Source Forumi] Rankovanje , VIP , Bodovi

217 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.03.2011. u 19:26

pozz
kao 1. da se izvinem na imenu teme , nisam znao kako drugacije da formulisem , a znam da ne smije manje od 2 rijeci , pa evo ovo je najbolji opis , jer nisam mogao bolje skontat
treba mi pomoc od nekoga ko se dobro razumije u forume , tacnije custom forume , ne tipa phpBB3 , smf ili vBulletin ( nije free xd ) ...

treba mi preporuka za custom forum ( znaci forumi koji nisu tako poznati , nisu nesto sa style-om , ali su rijetki ) , ali da taj forum moze , ili ima integrisano , ili preko plugina da se doda rankovanje , vip statusi , ankete , bodovi itd ... npr ; da moderatori i admini u pocetku dijele bodove , a da na kraju , oni izmedju sebe

eto ukratko ...
ako neko zna mozda , neka odg u temi ..
unaprijed zahvaljujem
ne tipa phpBB3 , smf ili vBulletin ( nije free xd ) ...

vBulletin košta 190 $

Post dobio šamar od 100kaa

Vanilla forum - i ako neces moci uvesti bodove

@hajd sad promjeni naziv teme,jer se to sto ti trazis ne moze gledati kao custom forum
Lancashire je napisao/la:
ne tipa phpBB3 , smf ili vBulletin ( nije free xd ) ...

vBulletin košta 190 $
vBulletin ( nije free )
znaci li ti to sta ...
znas li znacenje rijeci free ?

znam koliko kosta vB , zato sam i napisao , nauci citati
MarioMaxy je napisao/la:
vBulletin ( nije free )
znaci li ti to sta ...
znas li znacenje rijeci free ?

znam koliko kosta vB , zato sam i napisao , nauci citati :-X
kog lazes uvijek mozes uz pmoc onih sto znaju da na free web da imas v.. za free jeste d a je malo komplikovano all i bolje ti je da ne odgovaras kad se prosipas bolje ti je da sutis ili nesto pametno reci sto mu treba
M1X1 je napisao/la:
kog lazes uvijek mozes uz pmoc onih sto znaju da na free web da imas v.. za free jeste d a je malo komplikovano all i bolje ti je da ne odgovaras kad se prosipas bolje ti je da sutis ili nesto pametno reci sto mu treba
koliko sam ja shvatio , ja mislim da si pogresnog citirao , ali ae
znam i ja da imaju nullovane verzije svega , ali ne trazim sada to jbg ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.