Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

IFC BY ZEN

307 pregleda · 17 odgovora · otvorena 17.03.2011. u 19:52

pozz gameri i gamerice ..

http://www.youtube.com/watch?v=NvIDM6EUxpE

eo novi klip ..

izletio mi bug u hlae na 2. campathu awp crosshair .. nisam mogo popravit nesto se sjebalo .. sve u svemu svidja mi se kako je ispalo ..

comm rate and subscribe

http://www.youtube.com/user/ELECTROSSTTYYLLEE

poz <3
najs :D
4/5
Dobar edit, prejako

5/5
- Svaka tema koja je napisana velikim slovima (caps lock), bez obzira da li se radi o naslovu ili sadržaju, će biti obrisana a pokretač teme kažnjen banom u dužini od 7 dana.
Aufwiederhesen.
- Svaka tema koja je napisana velikim slovima (caps lock), bez obzira da li se radi o naslovu ili sadržaju, će biti obrisana a pokretač teme kažnjen banom u dužini od 7 dana.
5/5

Popravljaš se. Frag je dobar. Ovaj bug crosshair, po meni ne smeta u clipu.

GJ
Svidja mi se edit, samo su fragovi malo prebrzi, vjerovatno su i morali biti da bi bili syncovani sa pjesmom.. like
IFC je napisao/la:
5/5
Do duse pobio si svih 5 igraca iz nesto jaceg klana, svaka cast
ouu ljudi ne gine mi ban .. jbg naviko vako pisat :S
5/5 , IFC masina sa awp kao i uvijek , a ti se Alice popravljas
sencika je napisao/la:
5/5 , IFC masina sa awp kao i uvijek , a ti se Alice popravljas :-*
sta ti pricas ba ?
@ harees i još neko

Kako vam nije mrsko pročitat temu, onda tražit pravilnik, kopirat, opet se vratit, pa postat. Isto ko da niko ovde ne može bez vaših prosvjetljujućih upada. Ili vjerovatno mislite da ćete steć' neku reputaciju or whatever.
harees je napisao/la:
Aufwiederhesen.
Auf WiederSEHEN.

3/5, jos mnogo stvari moras poboljsat, ne svidja mi se efekat na 4 kill i 3ca kamera, onaj flare na prvi campath si failovao malo

Sve u svemu gj :*
Alice je napisao/la:
ouu ljudi ne gine mi ban .. jbg naviko vako pisat :S
Znaci skontao si gresku i nisi editovao naziv teme, znaci bas svaka cast.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.