Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DETONATOR info

1.329 pregleda · 20 odgovora · otvorena 16.03.2011. u 20:28

- Nakon prvog turnira gdje je sudjelovalo približno 100 igraca u dvije igre Call of duty 4 i Counter Strike, odlucili smo da pružimo priliku ostalim igracima da se dokazu na drugom Detonator Lan Tournamentu.
Uz navedene dvije igre ovaj put ce se gameri moci takmicit i u Call of Duty 2 i Pro Evolution Soccer 11. S ovim lanom želimo podici bosanskohercegovacku gaming scenu na stepenicu vise te pokazati da i mi mozemo organizovat veci tournament i bit koliko toliko korak uz Evropu.

Mjesto odrzavanja: sportska dvorana Zetra, sala Glorija

Datum organizovanja: bit cete naknadno obavijesteni ( kraj maja ili pocetak juna )

Trenutni sponzori: sama dvorana Zetra, BHTelecom, Coca-cola, red bull, office com, dnevni avaz ( ostale jos nismo kontaktirali, cekamo da se site zavrsi do kraja )

Igra i raspored igranja:
Nagrade:
Call of duty 2
Call of duty 4
Counter Strike

8 ekipa:
1st 400 KM
2nd 250 KM
3rd 150 KM

16 ekipa :
1st 800 KM
2nd 500 KM
3rd 300 KM

Pro evolution soccer 11
16 igraca:
1st 90 KM
2nd 45 KM
3rd 25 KM

32 igraca:
1st 180 KM
2nd 90 KM
3rd 50 KM

Kootizacija po timu je 100 km, dok je za igrace pro evolution soccera uplata 10 km.
Za sva pitanja kontaktirajte nas na mail: [email uklonjen]

- Prijave ce se ispunjavati na site-u koji je pri kraju.

- Treba mi pomoc par ljudi koji su dobri sa photoshopom, nagrada od mene 10 km kredita

( ako moze tema u zanimljive, hvala )

- from TERRORECON with love ♥
Napokon da neko ubaci i CoD2 na LAN. Odavdje iz Zenice će doć najviše CoD2 igrača garant. ^^
nfk tu  :)
sretno sa org. ako sta bude trebalo pomoci javi ^_^
Biti će ovo jak turnir. Sretno 

btw. Hoće li biti HLTV?
Nadam se da cu doci,ako ne budem igrao nosit cu sal nFk-a ! 
Hocel bit HLTV'a ?:(:(:(:(:(:(:(
Ja sam ti svoje za photoshop rekao. Jbg za to sta ti trazis tih 10km je malo glupo, al ako neko ima sa vise vremena neka ti pomogne slobodno.
Mirzolinho je napisao/la:
Ja sam ti svoje za photoshop rekao. Jbg za to sta ti trazis tih 10km je malo glupo, al ako neko ima sa vise vremena neka ti pomogne slobodno.
- nemam bodova, moram dat nagradu neku
BENiO je napisao/la:
Mozes organizovat nesto puno bolje jer taj posao koji trazis nije ni za bodova ni za kredita. Nemam ja nista ni protiv tebe ni protiv vas, vec samo ocu da ti kazem realno sta mozes ocekivati od ljudi.
Samo ne znam jeste se culi sa Plus-om, jer oni su prvi pravili taj turnir, ne znam hoce li biti problema oko imena, jer ono plus je prvi pravio taj detonator pa sad .. =)
Sve 5 ostalo.. mozda bi ti sponzori mogli malo povecati te nagrade.
mofo je napisao/la:
Samo ne znam jeste se culi sa Plus-om, jer oni su prvi pravili taj turnir, ne znam hoce li biti problema oko imena, jer ono plus je prvi pravio taj detonator pa sad .. =)
Sve 5 ostalo.. mozda bi ti sponzori mogli malo povecati te nagrade.
- od njih sta sam god trazio nisam dobio odg, a kad sam pitao za detonator, odgovorili su za 5 min, moze se tako zvati :/
svaka cast momci samo tako nastavite napokon neko kome je bar malo stalo do situacije u gaming zajednici a ne samo do para
Jak tour, nadam se da ćete sve uspješno organizovati i naravno, neka najbolji pobjede. 
Pokusat cu da skontam neku ekipu, ako se bude imalo vremena. Ugl vidimo se dole.
pozdrav..jedno pitanje za administraciju ovog lana...ja i benio smo se dogovorili da ja uradim sajt..sajt je uradjen ..bio je dobar..i benio je stalno govorio pozuri pozuri navaljivaju mi ovi iz klana da sto prije bude gotov...i sad odjednom kad je gotov..pojavi se neki deseti lik koji ce uradit sajt za mjesec dana..molio bih objasnjenje za to , a ne da mi se kao i prosli put obrise post...hvala..
xpallyftw je napisao/la:
- Loše nagrade za ovoliko sponzora koliko si ti nabrojao :o
- malo skontaj sta svaki sponzor daje ustvari, i izgleda nisi procitao tekst do kraja, ne citiraj me, bez veze spamamo temu
POZDRAV !!! Ako je potrebno neki obrada u photoshopu ili bilo koje vrste dizajna...javi te se na xfire: dvakufljan ili mail: [email uklonjen] ja se bavim time preko 7 godina! plus tu su i moji serveri sa modovima i redizajjniranim mapama i koje vam mogu dostaviti na mail! pozzzz ;)
Ovaj lan be trebao da bude vrh...Za ps Benji reko sam ti ko moze da odradi...
Sve extra, samo ne vjerujem da ce ti iko dat 100 km da bi uzeo 400 
BENiO je napisao/la:
Imas moje bobe na raspolaganju 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.