- Nakon prvog turnira gdje je sudjelovalo približno 100 igraca u dvije igre Call of duty 4 i Counter Strike, odlucili smo da pružimo priliku ostalim igracima da se dokazu na drugom Detonator Lan Tournamentu.
Uz navedene dvije igre ovaj put ce se gameri moci takmicit i u Call of Duty 2 i Pro Evolution Soccer 11. S ovim lanom želimo podici bosanskohercegovacku gaming scenu na stepenicu vise te pokazati da i mi mozemo organizovat veci tournament i bit koliko toliko korak uz Evropu.
Mjesto odrzavanja: sportska dvorana Zetra, sala Glorija
Datum organizovanja: bit cete naknadno obavijesteni ( kraj maja ili pocetak juna )
Trenutni sponzori: sama dvorana Zetra, BHTelecom, Coca-cola, red bull, office com, dnevni avaz ( ostale jos nismo kontaktirali, cekamo da se site zavrsi do kraja )
Igra i raspored igranja:
Nagrade:
Call of duty 2
Call of duty 4
Counter Strike
8 ekipa:
1st 400 KM
2nd 250 KM
3rd 150 KM
16 ekipa :
1st 800 KM
2nd 500 KM
3rd 300 KM
Pro evolution soccer 11
16 igraca:
1st 90 KM
2nd 45 KM
3rd 25 KM
32 igraca:
1st 180 KM
2nd 90 KM
3rd 50 KM
Kootizacija po timu je 100 km, dok je za igrace pro evolution soccera uplata 10 km.
Za sva pitanja kontaktirajte nas na mail: [email uklonjen]
- Prijave ce se ispunjavati na site-u koji je pri kraju.
- Treba mi pomoc par ljudi koji su dobri sa photoshopom, nagrada od mene 10 km kredita
( ako moze tema u zanimljive, hvala )
- from TERRORECON with love ♥
Uz navedene dvije igre ovaj put ce se gameri moci takmicit i u Call of Duty 2 i Pro Evolution Soccer 11. S ovim lanom želimo podici bosanskohercegovacku gaming scenu na stepenicu vise te pokazati da i mi mozemo organizovat veci tournament i bit koliko toliko korak uz Evropu.
Mjesto odrzavanja: sportska dvorana Zetra, sala Glorija
Datum organizovanja: bit cete naknadno obavijesteni ( kraj maja ili pocetak juna )
Trenutni sponzori: sama dvorana Zetra, BHTelecom, Coca-cola, red bull, office com, dnevni avaz ( ostale jos nismo kontaktirali, cekamo da se site zavrsi do kraja )
Igra i raspored igranja:
Nagrade:
Call of duty 2
Call of duty 4
Counter Strike
8 ekipa:
1st 400 KM
2nd 250 KM
3rd 150 KM
16 ekipa :
1st 800 KM
2nd 500 KM
3rd 300 KM
Pro evolution soccer 11
16 igraca:
1st 90 KM
2nd 45 KM
3rd 25 KM
32 igraca:
1st 180 KM
2nd 90 KM
3rd 50 KM
Kootizacija po timu je 100 km, dok je za igrace pro evolution soccera uplata 10 km.
Za sva pitanja kontaktirajte nas na mail: [email uklonjen]
- Prijave ce se ispunjavati na site-u koji je pri kraju.
- Treba mi pomoc par ljudi koji su dobri sa photoshopom, nagrada od mene 10 km kredita
( ako moze tema u zanimljive, hvala )
- from TERRORECON with love ♥