Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa XF i Cod 2

85 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.03.2011. u 23:55

igram jednom cod2 i desi mi se ovo..izbaci mi ovo....pomoc ako znate....

Xfire requires UAC elevation to run the game:(:(:(:(:(:(
Pretpostavljam da koristiš Windows 7, kad god ti se to desi, ugasi iz processa (ctrl+alt+delete) xfire.exe. i ponovo pokreni xfire.
Brix je napisao/la:
Pretpostavljam da koristiš Windows 7, kad god ti se to desi, ugasi iz processa (ctrl+alt+delete) xfire.exe. i ponovo pokreni xfire.
Meni cod2 odjednom zaledi pa moram ctrl+alt+delete pa izaci iz toga na X pa uci u igru i tako svake 2-3 minute :/
PeniK je napisao/la:
Meni cod2 odjednom zaledi pa moram ctrl+alt+delete pa izaci iz toga na X pa uci u igru i tako svake 2-3 minute :/
To se i meni dešavalo na Windows 7, jak računar bio sve... Zalijepi nam tu konfiguraciju računara, ako je dobra, pokušaj ono što sam i ja, reinstalliraj windowse, ali prethodno pokušaj reinstall samu igru, ako si je skinuo, skini drugu...

Samo citiraj ako bude šta još trebalo ;D
imam problem sve sam lijepo instaliro i sad kad uđem u xfire na bilo koji server mi piše :

Xfire requires UAC elevation to run the game :(
Help me Trebam pomoć...igram već duže vremena cod2 na xfire-u i kad uđem u bilo koji server mi piše Awaiting connection i odbrojava mi do 100 pa i više a uvije mi je prije samo do 5 i onda uđe u server a sad uopće neće ni na jedan server...aj molim vas pomozite :(
bok ja igram call of duty 2 i imam xfire ali kad udem u neki server izbaci me van zbog ovog;error durin initialization ; EXE_ERR_INVALID_CD_KEY.. molim vas jel mi mozete reci kako da se toga rijesim.HVALA  :|
marko008 je napisao/la:
imam problem sve sam lijepo instaliro i sad kad uđem u xfire na bilo koji server mi piše :

Xfire requires UAC elevation to run the game :(
Evo ti rješenja, uđi u Call of Duty 2 MP Main ikonu, kopiraj IP adresu servera i u konzolu pokraj 1 lijevo otvoris i napišeš /connect željeni IP i ENTER i to je to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.