Kao sto naslov kaze, potreban je dizajn clanske karte. Dvije strane naravno (prednja i zadnja). Tema je "Udruženje navijača Arsenal FC".
[Veličina / Dimenzije] : 88,5X57mm
[Slika / Render / Stock] : Ima ispod
[Boje] : Crvena da dominira
[Font] : Po zelji
[Text / Naziv / Citat]: Pogledaj ispod
[Stil izrade] : Po zelji
Transparent : ne
[Okvir]:ne
U vezi teksta na kartici: Sam dizajn kartice je dio vaše kreativnosti, međutim, postoje neki obavezni elementi koji se moraju biti na samoj kartici. To su prije svega naziv "Udruženje navijača Arsenal FC" (bez navodnika), zatim zvanični logo ArsenalBosnia, koji se nalazi ispod teksta teme; Prostor za ime i prezime uz isti taj tekst, npr ime i prezime i onda prazan prostor da se upiše kako se već član zove.
Još je neophodno da dizajn sadži broje kartce tj. mjesto gdje će se upisivati.
A sto se tice slike, evo dva primjera kako bi trebalo da izgleda ali ne zelim kopije:

Logo koji je obavezan:
http://img829.imageshack.us/img829/880/ascbosniablack.jpg
Znaci obavezno je da se prate upute i za sve sto sam propustio ili nejasnoce mozete me kontaktirati za PM ili MSN.
Nagradjujem dva rada. Najbolji rad moze da bira, premium ili 200 bodova, drugi ce dobiti sta ostane. I naravno ja biram ko je najbolji... Hvala
Tema ostaje otvorena do petka, 18. mart.
[Veličina / Dimenzije] : 88,5X57mm
[Slika / Render / Stock] : Ima ispod
[Boje] : Crvena da dominira
[Font] : Po zelji
[Text / Naziv / Citat]: Pogledaj ispod
[Stil izrade] : Po zelji
Transparent : ne
[Okvir]:ne
U vezi teksta na kartici: Sam dizajn kartice je dio vaše kreativnosti, međutim, postoje neki obavezni elementi koji se moraju biti na samoj kartici. To su prije svega naziv "Udruženje navijača Arsenal FC" (bez navodnika), zatim zvanični logo ArsenalBosnia, koji se nalazi ispod teksta teme; Prostor za ime i prezime uz isti taj tekst, npr ime i prezime i onda prazan prostor da se upiše kako se već član zove.
Još je neophodno da dizajn sadži broje kartce tj. mjesto gdje će se upisivati.
A sto se tice slike, evo dva primjera kako bi trebalo da izgleda ali ne zelim kopije:

Logo koji je obavezan:
http://img829.imageshack.us/img829/880/ascbosniablack.jpg
Znaci obavezno je da se prate upute i za sve sto sam propustio ili nejasnoce mozete me kontaktirati za PM ili MSN.
Nagradjujem dva rada. Najbolji rad moze da bira, premium ili 200 bodova, drugi ce dobiti sta ostane. I naravno ja biram ko je najbolji... Hvala
Tema ostaje otvorena do petka, 18. mart.

)

nije nesto al ajd

Zamisli na sta bi licila kartica tako mutna, ocisti to malo jbg...