Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spajanje PC-a sa TV-om ?

131 pregled · 10 odgovora · otvorena 06.03.2011. u 18:22

Zdravo,
Skinuo sam sa neta INTERNET TV i sad me interesuje da li je izvodljivo ikako da spojim PC sa TV-om da bi te kanale mogao gledati na TV ?
Googlo sam 1 H nista konkretno nisam nasao ako neko zna :)
Jel CRT TV ili LCD?

Ako je CRT TV potrebmo je da imas S-Video izlaz na grafickoj karti (i naravno S-Video kabal) (ako ga nemas onda preko adaptera), ako je LCD potreban ti je HDMI izlaz (takodje ako nemas HDMI Izlaz preko adaptera) i HDMI Kabal.

eto reci mi ime graficke karte (ako moze i proizvodjac,npr;ASUS nVIDIA GeForce 9800GT)

download GPU-Z (kucaj na guglu dw gpu-z) i on ceti izbaciti sve podatke o grafickoj. .
brick je napisao/la:
Jel CRT TV ili LCD?

Ako je CRT TV potrebmo je da imas S-Video izlaz na grafickoj karti (i naravno S-Video kabal) (ako ga nemas onda preko adaptera), ako je LCD potreban ti je HDMI izlaz (takodje ako nemas HDMI Izlaz preko adaptera) i HDMI Kabal.

eto reci mi ime graficke karte (ako moze i proizvodjac,npr;ASUS nVIDIA GeForce 9800GT)

download GPU-Z (kucaj na guglu dw gpu-z) i on ceti izbaciti sve podatke o grafickoj. .
Mozes li i meni pomoci..

Ovako, imam graficku ati radeon x550, a tv mi je samsung plazma.. Koji mi kabal treba i znas li koliko kosta metar tog kabla?
KillaOR je napisao/la:
Mozes li i meni pomoci..

Ovako, imam graficku ati radeon x550, a tv mi je samsung plazma.. Koji mi kabal treba i znas li koliko kosta metar tog kabla?
http://www.filehippo.com/download_gpuz/

download to pa mi ostavi Screen Shot.
KillaOR je napisao/la:
Mozes li i meni pomoci..

Ja povezem SAMSUNG LCD obicnim VGA kablom (od monitora) i audio kablom
Ja kod rodaka nisam mogao spojit , mozda zato sto mu je graficka integrisana. :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.