Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem - USB

100 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.03.2011. u 14:49

Pozz. svima 

Da ne duzim imam problem sa usb drajverima .
Znaci usb port i naprijed i nazad centrale znaci gdje god usb ubacim u bilo koji port ne ocitava ga uopste . Ko pomogne 50 bodova 
Da nije do usb-a ?
Otvori centralnu pregledaj dali su ti dobro spojen ovaj USB hub naprijed ?

Nadji u control panelu add new hardware , pa tamo nadji usb removable device tako nesto , probaj da windows prepozna usb.

Koji je USB u pitanju , koje marke ?
imao sam isti problem .. nista nije pomagalo , sto god ti ko kaze , nece ti pomoci ...
uradio sam samo format komp-a , i normalno sve radi  
MarioMaxy je napisao/la:
imao sam isti problem .. nista nije pomagalo , sto god ti ko kaze , nece ti pomoci ...
uradio sam samo format komp-a , i normalno sve radi  
Svi bubaju istu priču iz dana u dan , mnogima nece biti jasno da formatiranje racunara nije uvjek rješenje problema. Najlaše je formatirati comp. Ja bi radije pokusao naci drivere za taj usb .

Moje misljenje ili ti USB ne radi , ili su ti portovi u kvaru, prije bi reko daje USB , ali pokusaj ga ubaciti i uraditi kao sto sam naveo postom iznad. Znaci ako ti je XP odes u control panel , add new hardware , nadjes tamo removable device prelistas sve moguce opcije da ga prepozna !
Odi na web stranicu proizvođača tvoje matične ploče i skini usb drivere.
:)
Koji operativni sistem koristis? :r
probaj da update-ujes drivere preko device managera!

Mozda pomogne ........ i samo restart komp. i moli boga i bice sve udure 

Ako ne budes znao javni pa da ti objasnim kako da nadjes device manager(desni klik na my computer >>properties i tamo nadji...nezz tacno ne koristim xp) a ako koristis w7 ides desni klik na my comp . i manage ...........

Ako opet ne budes znao javi da ti saljem slikovito objasnjenje  
:S
@ Night - Kakav god usb. ugl ne razumiješ o cemu se radi , sve je dobro spojeno .

@ Mario - Sve osim formata 

@ Salih - Išao sam i skinuo i instalirao, rr comp pokušao ne radi . :S

@ Domaci - Ja koristim win 7 , ovo je za drugi racunar na kojem je xp sp1 -.-'

@ next - Glgedao sam to ništa . :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.