Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

freez problem

278 pregleda · 0 odgovora · otvorena 26.11.2006. u 13:11

Nemam bodova da ponudim al eto nek pomogne ko je dobre volje.
imam problem sa kompom, tacnije, nemogu da prebacim cs u open GL podrsku jer kada to uradim i udjem na neki server ili jednostavno kreiram jedan pocnu se javljati bugovi po mapi i komp se zaledi nakon 2-3 sekunde od ulazenja na server i moram ga naravno resratrovati. radi mi sporo iako sam tek reinstalirao sistem i ocistio ga od virusa i cesto se ledi cak i kad su pokrenuti samo winamp i msn ili bilo sta odnosno monitor se ugasi i ne reaguje ni na sta pa se opet mora resetovato komp.
ja sam pomislio da se graficka pregrijava al vjerovatno nije do toga jer sam uspio igrati cs-a sa D3D podrskom jedno 10-15 minuta a da se nije zaledio. ostavio sam komp otvoren, ugradio dodatni kuler i ostavio ga da se ohladi preko noci, onda upalio i odmah usao u cs i probao Open GL i opet se dogodilo isto sranje.
drivere za graficku sam instalirao prave, sa ati.com sajta, pa sam pomislio da ne rade jer su noviji, pa sam instalirao starije, pa ni to nije rijesilo problem.
probo sam i sa dizanjem refresh rate-a monitora itd... i nista ne rijesava problem.
sad mi prolazi kroz glavu da uopste nije problem u grafickoj nego u necemu drugom al neznam u cemu bi mogao biti problem.
ostatak konfirugacije mozete pogledati u profilu.
ako neko ima orginalni cd sa driverima od ATI radeon 9200 SE pa da zipuje setup od drivera i da mi posalje preko msn-a bilo bi extra, ili ako neko zna mozda u cemu je problem to bi bilo jos bolje.
i ako neko ima i link za neki programcic sa kojim bi mogao da nadgledam temperaturu raznih stvari (graficke, procesora, hdd-a..)
hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.