Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem u vezi LOL

150 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.02.2011. u 15:39

Na pocetku bih vas prvo pozzz.
Nedavno sam dizao sistem tj Win 7...LOL mi je bio na drugoj particiji tj nije izbrisan...
Pokrenem LOL launcer idem play kada udjem u menu i stavim bilo kakav game 5v5.tut i dr.Kada mi krene sa igrom samo mi izadje dole na desktop...dole mi lol spustan i kad ga ponovo pokrenem moram rikonekt...ja to uradim i sve isto ponovo mi se pojavljuje.X puta sam pokusao razlicite stvari...mnogi su mi govorili da ga izbr pa ponovo skinem?
Da li ga mogu popraviti ?
trazio sam po netu nisam nasao nista slicno sa ovime :(
Vidiš, windows sustavi imaju taj bug, da instalirane fajlove na jednom HDD, iako su podijeljeni u dvije ili više particija,povezuje sa particijom na kojoj je operativni sistem.
Znači, određeni fajlovi igre, instaliraju se na C: , a veći dio, tj. fajlovi i datoteke igre, idu na D: npr.
Sve zavisi od igre, kako će ona reagirati na to.
Kod mene npr. cs instaliran na D: i oborim sistem, i sada kad sam pokušao da uđem u cs, otvori samo wall i menu od cs-a, i čim krenem ući u bilo šta, računar zaledi, i moram restart raditi..
Tako da, zaključak, installiraj ponovo.
Dal neko zna mozel se promijenit Nick u League of Legends ??
imam jedan problem skino sam lol instalirao .kad pokrenem igricu kren updating[LOLAirRuntime]
downloading (100°completed" a u cosku gdje pise PLAY pise mi 0.06MB? kliknem na play i nece da mi se pokrene igrica? u cemu je problem zna li neko ????
Nocturne je napisao/la:
Dal neko zna mozel se promijenit Nick u League of Legends ??
Moras da platis 1300 RP-a :S
Pogresan pforum, svaka ce tema biti kantirana dok ne bude na pravom mjestu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.