Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 LAN turnir u PC Igraonici "Sara" Milici

1.722 pregleda · 40 odgovora · otvorena 25.02.2011. u 15:31

Dragi gejmeri,
Obavestavamo vas da je poceo sa organizacijom LAN turnir u „Counter Strike 1.6“ koji ce se odrzati 26.03.2011. godine u PC Igraonici „Sara“, u Milicima. Mjesto Milici se nalaze na magistralnom putu Zvornik-Sarajevo, tacnije izmedju Zvornika i Vlasenice, opsirnije na http://sh.wikipedia.org/wiki/Mili%C4%87i
U igraonici se nalazi 10 racunara sledece konfiguracije.

Na 6 racunara je sledeca konfiguracija:
Procesor: AMD ATHLON II X3 450 3.2GHz
Graficka: ATI RADEON HD 5670 1GB GDDR5
Ram Memorija: 4 GB DDR3 1333MHz
Monitori: 17’ 75 RR

Na ostala 4 racunara:
Procesor: AMD Athlon 3.2GHz
Graficka: GeForce 9500GT 1GB
Ram memorija: 2GB DDR2 800MHz
Monitori: 17’ 75 RR
Ko ima, moze da ponese svoju opremu, a za sve oni koji nemaju u igraonici su Logitech PS/2 Black misevi.

Uplata po ekipi je 75KM.
Uplate ce se vrsiti na licu mjesta, na dan turnira i samim tim ce da se oformi i prva i druga nagrada.

Sistem takmicenja kao i novcane nagrade ce zavisiti od broja prijavljenih ekipa, i odradjivacu edit svake prijavljene ekipe.
Za ekipe koje trenutno ne igraju i za ostale ljubitelje ove igre bice organizovan HLTV u drugoj prostoriji. Tu cete moci kupiti osvezavajuce i tople napitke.

Slike igraonice:

Sistem takmicenja ce zavisiti od broja prijavljenih ekipa.
Nagrade:
1. Mjesto 70% od ukupnog novcanog fonda
2. Mjesto 20% od ukupnog novcanog fonda

Turnir pocinje u 10 sati, tako da bi bilo pozeljno da dodjete oko 9 sati..
Vise informacija na brojeve:
066/630-452 JA
065/515-973 Slobo

Ovi koji dolaze sa strane, dovoljno je da na dan turnira nazovu na neki od ova dva broja, i neko ce da izadje pred njih u Milicima i dovesce ih do igraonice.

Vidimo se ;)
st0k3 je napisao/la:
a ti si inace poznat i sto ide po turnirima???
A inace on 95 godiste , pa ne smije iz Sa u okviru 15 km = /
Iz Sarajeva ti neće doći niko, oni nisu izašli van Sarajeva nikad (čast izuzetcima), Mostar isto tako pretpostavljam pošto je previše gambanja to za njih.. Možda jedino Bjeljina pošto pretpostavljam njima nije toliko daleko... Što se tiče ekipa odavde iz Banjalučke regije isto tako neće se niko pojaviti pošto više ni nema ekipa ;)

Fazon je što ako hoćeš dosta kvalitetnijih ekipa moraš ponuditi nešto ljudima zbog čega bi oni došli. Prvo kad vide 70% od uplata 70% ljudi koji cilja na prvu nagradu automatski odustaje. Treba prevaliti toliki put i ići negdje bogu iza tregera(da se razumijemo, Milići jesu bogu iza tregera :D ) Nikom se ne ide više iz zajebancije osim ako nije baš u neposrednoj blizini, jer niko nema love za zajebanciju ;)
Ja kad sam organizovao turnire ovdje prvo sam uvijek lagao za prvu nagradu da će biti 1000+km, drugo uvijek je sve išlo 100% za nagrade a treće primao sam ekipe dan ranije u goste malo provod ovo ono... Čisto da imaju neki sadržaj i razlog da dođu ovdje... I uvijek su dolazili. I mostarci i bjeljinci i sva ostala raja osim Sarajeva naravno ;)

U svakom slučaju GL ;)
nik0la je napisao/la:
Iz Sarajeva ti neće doći niko, oni nisu izašli van Sarajeva nikad (čast izuzetcima), Mostar isto tako pretpostavljam pošto je previše gambanja to za njih.. Možda jedino Bjeljina pošto pretpostavljam njima nije toliko daleko... Što se tiče ekipa odavde iz Banjalučke regije isto tako neće se niko pojaviti pošto više ni nema ekipa ;)

Fazon je što ako hoćeš dosta kvalitetnijih ekipa moraš ponuditi nešto ljudima zbog čega bi oni došli. Prvo kad vide 70% od uplata 70% ljudi koji cilja na prvu nagradu automatski odustaje. Treba prevaliti toliki put i ići negdje bogu iza tregera(da se razumijemo, Milići jesu bogu iza tregera :D ) Nikom se ne ide više iz zajebancije osim ako nije baš u neposrednoj blizini, jer niko nema love za zajebanciju ;)
Ja kad sam organizovao turnire ovdje prvo sam uvijek lagao za prvu nagradu da će biti 1000+km, drugo uvijek je sve išlo 100% za nagrade a treće primao sam ekipe dan ranije u goste malo provod ovo ono... Čisto da imaju neki sadržaj i razlog da dođu ovdje... I uvijek su dolazili. I mostarci i bjeljinci i sva ostala raja osim Sarajeva naravno ;)

U svakom slučaju GL ;)
Sarajevo i Bijeljinja nema tu puno razlike druze.

I puno mlatis u svom postu , bolje ga obrise , Od sarajeva do Milica treba ti maximalno 1 i po ..... i ako je to nekome daleko onda jbt = D
ZDero seres

Ja sam vazda isao na te turove i u BG i Doboj i Dalje

st0ga neprdi D:

s1guran sam za djecu ove nfk da ce ici , vjerovatno 100 %

Za mostarce nisam siguran , jer im se neisplati zbog karte

Sada nzm , mislim da covjek nemoze dati 1000 km prvo mjesto kada je uplata 600 km npr ...

ybga , dodjes ti nama wamo yebes zajebanciju :*
Sleem stavi 75km po ekipi, 5km vise po igracu ne znaci toliko ali 250km+ znaci dosta kada pogledas za prvo mjesto.

90% da cu doci na turnir, moram jos da vidim sa kojim pokemonima cu se dogegati, mora se nesto popiti i proslaviti je**m ga ja.

bok1 siso moja mrsava mogao si i ti nesto da skontas da naletis, nisam te vidio 100 godina i povuci one malisane sa sobom. Pozelio sam da maltretiram Arta :)
stavi da se turnir igra na steamu,zato kad se napravi server mnogo je bolje i ljepshe,shto se uplate tice povecaj za 5km,ocekuj neku ekipu iz bc ako bog da i ako bude steam :P
@ zdero a kakav je to provod u gradishkoj bogati? ♥
Da li se to samo meni cini, ili malo prostora? :O
ma ja bi nesto radije da ja uplatim na licu mjesta to sad preko ziro racuna da se ja s vama ganjam, koji prvi put organizujete nije mi bas... necete mi zamjeriti, ja jedino kome bi ovdje placo preko ziro racuna jest turnirima u brckom, i u mostaru, sto je provjereno godinama...Vi koji prvi put organizujete trazite preko ziro racuna, to i bas ne zelimo!

a drugo je to sto nam dajes 70% od uplate, ja sam gradsko djete, ja ne znam ni gdje je to, ev gledam kartu jedva sam i nasao, drugo ne znam gdje sta da jedem tamo gdje da spavam, daj mi neke naznake da se barem suha pita ima pojest :/ (KONTAS)

a kad vec prvi put organizujete turnir jedino fer bi bilo da stavite minimalno 80% od uplacenog il 100%, jer svi znamo da ce organizacija biti losa, ako neupadne opet neko od ovih strucnjaka koji ce doci na turnir pa vam praviti racunare i fps i hltv. A ne da pravite posle ovog tura opet neki turnir na ljeto i onda da vam fkt niko nedodje, razmislite takticki :)

ja znam da su tako svi radili, cak su i od sebe dodavali za uplate ;)

a i ako ste kad pravili tur, ko je dolazio od ekipa koje nisu lokalne...npr u krugu od 50km, da se necim osiguramo da se djabe ne vozam do tamo :)

a nikola ipak zna da cemo mi doci na te turnire, kad volimo lijepo druzenje i organizaciju, onda nam toliko nisu ni vazne pare, jedino mozda eu4iji, njima samo da je para :D
st0k3 je napisao/la:
a ti si inace poznat i sto ide po turnirima???
Pa momak ide po turnirima, od teme do teme na gamersu :D

@topic

Primjetio sam da su dobri kompovi. I jasno je da taj gazda ocito hoce da zaradi nesto (kao u Sarajevu kad su turniri), ali onda nemoj da stavljas drugo, nego 90% prvo inace ce ti slabo ko doci a da nije iz okoline.

To na licu mjesta uplate - nista, tako se prijavi 20 ekipa a kad dodje dan turnira niko se ne pojavi i onda problemi sa grupama i sistemom takmicenja. Samo racun!!!

I to da si sa 12 ekipa zavrsio turnir do 17:30 realno seres 9-) jer nije se moglo zavrisiti cak i da ste igrali na ispadanje odmah + da ste poceli u 6 ujutro :D
gAte je napisao/la:
ma ja bi nesto radije da ja uplatim na licu mjesta to sad preko ziro racuna da se ja s vama ganjam, koji prvi put organizujete nije mi bas... necete mi zamjeriti, ja jedino kome bi ovdje placo preko ziro racuna jest turnirima u brckom, i u mostaru, sto je provjereno godinama...Vi koji prvi put organizujete trazite preko ziro racuna, to i bas ne zelimo!

a drugo je to sto nam dajes 70% od uplate, ja sam gradsko djete, ja ne znam ni gdje je to, ev gledam kartu jedva sam i nasao, drugo ne znam gdje sta da jedem tamo gdje da spavam, daj mi neke naznake da se barem suha pita ima pojest :/ (KONTAS)

a kad vec prvi put organizujete turnir jedino fer bi bilo da stavite minimalno 80% od uplacenog il 100%, jer svi znamo da ce organizacija biti losa, ako neupadne opet neko od ovih strucnjaka koji ce doci na turnir pa vam praviti racunare i fps i hltv. A ne da pravite posle ovog tura opet neki turnir na ljeto i onda da vam fkt niko nedodje, razmislite takticki :)

ja znam da su tako svi radili, cak su i od sebe dodavali za uplate ;)

a i ako ste kad pravili tur, ko je dolazio od ekipa koje nisu lokalne...npr u krugu od 50km, da se necim osiguramo da se djabe ne vozam do tamo :)

a nikola ipak zna da cemo mi doci na te turnire, kad volimo lijepo druzenje i organizaciju, onda nam toliko nisu ni vazne pare, jedino mozda eu4iji, njima samo da je para :D
a sad meni nebi dao pare na moj ziroracun :(

btw. sto se tice turnira uradi kako su ti naveli cico i ovi ostali , nemas puno nista komplikovat. sretno
NuteLLa je napisao/la:
a sad meni nebi dao pare na moj ziroracun :(

btw. sto se tice turnira uradi kako su ti naveli cico i ovi ostali , nemas puno nista komplikovat. sretno
pa brate tebi bi ostavio naravno, al ti neces vise da organizujes sam si rekao :D, btw copenhagen games maybe ^^
nik0la je napisao/la:
Iz Sarajeva ti neće doći niko, oni nisu izašli van Sarajeva nikad (čast izuzetcima), Mostar isto tako pretpostavljam pošto je previše gambanja to za njih.. Možda jedino Bjeljina pošto pretpostavljam njima nije toliko daleko... Što se tiče ekipa odavde iz Banjalučke regije isto tako neće se niko pojaviti pošto više ni nema ekipa

Fazon je što ako hoćeš dosta kvalitetnijih ekipa moraš ponuditi nešto ljudima zbog čega bi oni došli. Prvo kad vide 70% od uplata 70% ljudi koji cilja na prvu nagradu automatski odustaje. Treba prevaliti toliki put i ići negdje bogu iza tregera(da se razumijemo, Milići jesu bogu iza tregera ) Nikom se ne ide više iz zajebancije osim ako nije baš u neposrednoj blizini, jer niko nema love za zajebanciju
Ja kad sam organizovao turnire ovdje prvo sam uvijek lagao za prvu nagradu da će biti 1000+km, drugo uvijek je sve išlo 100% za nagrade a treće primao sam ekipe dan ranije u goste malo provod ovo ono... Čisto da imaju neki sadržaj i razlog da dođu ovdje... I uvijek su dolazili. I mostarci i bjeljinci i sva ostala raja osim Sarajeva naravno

U svakom slučaju GL
ala i ti sereš ždero
@Nicky, sjebaus sam se ... 8 ili 10 je bilo, 100ka uzela prvo mjesta ...tada na turu bila i Bijeljina.
@Cico, ne mogu nigde da te nahvatam, najlakse bi ja to odradjivao da je to moje sve i sl. Moracu veceras sa gazdom da vidim, o povecanju uplata na 75km.
@nessaja Gde tebe da nahvatam, nije problem, vi ste prosli vise tih turnira i sl. pa tako da i nije problem nesto izganjati oko steam...

Zato sam mjesec dana ranije objavio, da bi vi sve predlozili i sl. Nije problem, potrudicemo se da to sve ispravimo sto je u granicama nase mogucnosti :)

Pozz
CARLITO95 je napisao/la:
da nije tako daleko došo bih a ovako ništa :/
doso bi malo sutra HAH
Ma ja napisao post malo da zaflejmam, vidiš kako se ovi ''prozvani'' odma jave ;)
Taman mi je i 500km,dolazimo Bijeljina :))

Post dobio aplauz od quell

gAte je napisao/la:
pa brate tebi bi ostavio naravno, al ti neces vise da organizujes sam si rekao :D, btw copenhagen games maybe ^^
ehh da , prodao sam klub liku koji je nakon 6 mjeseci sjebao sve da bi na kraju prodao racunare i zatvorio club. mada sam htjeo neki mali event organizovat dok sam tu jos al eto sta je tu je.
a da za copenhagen games ako budes dolazio bit ce super ;)
nik0la je napisao/la:
Ma ja napisao post malo da zaflejmam, vidiš kako se ovi ''prozvani'' odma jave
pa sto ne prozivas drugi neki grad, pa nek ti se javljaju prozvani
sLeeMfromRS je napisao/la:
@Nicky, sjebaus sam se ... 8 ili 10 je bilo, 100ka uzela prvo mjesta ...tada na turu bila i Bijeljina.
@Cico, ne mogu nigde da te nahvatam, najlakse bi ja to odradjivao da je to moje sve i sl. Moracu veceras sa gazdom da vidim, o povecanju uplata na 75km.
@nessaja Gde tebe da nahvatam, nije problem, vi ste prosli vise tih turnira i sl. pa tako da i nije problem nesto izganjati oko steam...

Zato sam mjesec dana ranije objavio, da bi vi sve predlozili i sl. Nije problem, potrudicemo se da to sve ispravimo sto je u granicama nase mogucnosti :)

Pozz
moze ti i cico to pomoc,ili cu otic do igraone pa cu ti upload negdje za hlds za steam i pravi cfg za server imamo mi u igraoni od turnira josh :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.