Dobro vecher.
- Evo, odlucio sam otvoriti jedan mini contest. Radi se o proffesionalnom Intro- u. Ne o igricama, nego npr o firmama ili slicno.
Svi su programi dozvoljeni, takodjer dobro bi bilo da ne uzimate "free templates" sa youtuba ili sa nekih drugih stranica, jer cu provjeriti da li je free ili ne...
Naravno, kako sam rekao, svi programi su dozvoljeni.
- Adobe After Effect ;
- Sony Vegas ;
- ostali ..
Ovaj contest sam digao samo da ovaj PodForum poboljsam, i na sto vishe clanova bude aktivno na moviemakingu.
Contest traje do 05.03.2011, intro koji ste napravili ne smijete reklamirati na Gamers.ba.
Duzina nekog Introa ne mora biti nesto duga, od 15 do 30 sekundi.
- Za nagrade josh nisam siguran, dogovorit' cu se sa ostalim administratorima.
Pokazite svoj skill u pravljenju Introa, pokazite svoju kreativnost
I josh nesto, do srijede sam Inactive, idem na pripreme, tako ako budem u nekoj prilici da pogledam kako ide i to bice oke.
Znaci, do 5.3.2011 imate rok da uradite intro. U Subotu navhecer ce biti glasanje a u nedjelju proglasenje pobjednika.
Da nebi bilo fake introa ili sl. u moviu mora da pise vash nick i ispod For Gamers.ba Contest
Sada sve na vama ostaje. Iskoristite svoj skill, mastu, kreativnost.
Prijava jednostvna; samo napisite :
PRIJAVA
Ime ' nick ' Prezime
Program ; blabla
Hvala.
- Evo, odlucio sam otvoriti jedan mini contest. Radi se o proffesionalnom Intro- u. Ne o igricama, nego npr o firmama ili slicno.
Svi su programi dozvoljeni, takodjer dobro bi bilo da ne uzimate "free templates" sa youtuba ili sa nekih drugih stranica, jer cu provjeriti da li je free ili ne...
Naravno, kako sam rekao, svi programi su dozvoljeni.
- Adobe After Effect ;
- Sony Vegas ;
- ostali ..
Ovaj contest sam digao samo da ovaj PodForum poboljsam, i na sto vishe clanova bude aktivno na moviemakingu.
Contest traje do 05.03.2011, intro koji ste napravili ne smijete reklamirati na Gamers.ba.
Duzina nekog Introa ne mora biti nesto duga, od 15 do 30 sekundi.
- Za nagrade josh nisam siguran, dogovorit' cu se sa ostalim administratorima.
Pokazite svoj skill u pravljenju Introa, pokazite svoju kreativnost

I josh nesto, do srijede sam Inactive, idem na pripreme, tako ako budem u nekoj prilici da pogledam kako ide i to bice oke.
Znaci, do 5.3.2011 imate rok da uradite intro. U Subotu navhecer ce biti glasanje a u nedjelju proglasenje pobjednika.
Da nebi bilo fake introa ili sl. u moviu mora da pise vash nick i ispod For Gamers.ba Contest
Sada sve na vama ostaje. Iskoristite svoj skill, mastu, kreativnost.
Prijava jednostvna; samo napisite :
PRIJAVA
Ime ' nick ' Prezime
Program ; blabla
Hvala.