Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sotona (Masoni)

456 pregleda · 26 odgovora · otvorena 20.02.2011. u 01:58

Pozdrav

Prije nego sto pocnem molio bih da administracija ne stavlja temu u kantu (Tema je u Coffe shop),I ovom temom ne zelim stvarati neku nacionalnu mrznju,samo zelim da vidim koliko su ljudi svjesni svoje ne-svijesti :)

Ovom temom bi zelio da vidim koliko poznajete o Masonima i o Sotonizmu

Ja sam pripremio neke slike,sta mislite o njima,i uopce o Sotonizmu i o Masonima:

1. "Velika loza BIH

Veliku lozu cine BIH masoni,i drze ih u tajnosti..
Govori se da bi "Velikoj lozi" mogli pripadati aktualni politicari, poput Milorada Dodika, Harisa Silajdzica i Dragana Covica,Iz zidovske zajednice : Jakob Finci,Mladen Ivanic.

2. Ekonomija

Veliku medijsku i ekonomsku paznju su privukli na sebe.Time zele postaviti "Novi svjetski poredak"...
Sada navodim Masonske znakove na nekim proizvodima

---> "Veni Vidi Vici-Dosao sam Vidjeo sam Osvojio sam"

3.Masonski znak na Jednom Dolaru

Sta mislite na ovu Piramidu na kojoj se nalazi Oko: "Tipicni masonski znak"

4.Dubai

Vecina bi vas reklo da je to neki Arapski grad..
Taj grad su napravili Sotonisti...Mnogo je dokaza o tome.Pregledajte 2. Dio "The Arrivals"

To vas podsjeca na Babilon ( Vavilon )

5. Mekki Torabi

I za kraj nesto o "Mehkom"
Kratko i jasno:
-Protjeran iz svoje drzave
-Suradzuje sa Dzinima
-Koristi se "BioEnergijom",sto je u njegovoj vjeri zabranjeno....

Uporedite sljedece dvije slike:

Molio bi da Administracija postavi temu u zanimljive,jer je ovo cesta tema...Pozdrav

:D
inx je napisao/la:
Mekia Torabia nediraj , lik stvarno lijeci .
Nemozes nista za njeg pricat kad nisi bio kod njeg !
Ima kod mene stari novcanicu od 1 dolara, ima jugioh piramida ova.
Hahaha daj pusti te šuplje brate, normalno da liječi, ućera ti džina u tebe i eto ko nov si :D A kasnije će biti gore nego što je bilo :) Allahu Ekber!
R1m1 je napisao/la:
Hahaha daj pusti te šuplje brate, normalno da liječi, ućera ti džina u tebe i eto ko nov si A kasnije će biti gore nego što je bilo Allahu Ekber!
Burazeru ja sam od rodjenja, alegricar na mlijeko meso i jaja !
Bio kod njeg, i poslije par dana poceo jest teletinu , ribu , kajganu , jaje na oko sve bas sve sto nikad u zivotu nisam probao.
Kao prvo, naslov teme je poglup.
Masoni ne moraju biti sotonisti (jer sotonizam je religija), oni mogu biti i kršćani i muslimani. Nisu oni nikakvi mađioničari nego jednostavno ljudi koji se drže zajedno kako bi kontrolisali planetu. Ne bih da pokrećem neku nacionalističku raspravu, ali jedan od glavnih razloga osnivanja takve zajednice masone jeste i taj što se boje muslimana. Amerikanci i još mnogi su shvatili koliko je islam iskrena vjera i kako u njoj ništa nije izmišljeno. Mnogi su to počeli shvatati, ali Amerikanci su to odma' prekinuli. Primjer za to su oni teroristički napadi 2001. godine. Lafo nafta ih interesovala. Jes' malo sutra. Hoće da muslimane unište jer ne mogu prihvatiti istinu, da smo najčvršća vjera.
A što se tiče tog Torabija, on je rek'o da energiju crpi iz nekih zelenih bića sa drugih planete - očigledno da je riječ o džinima. Nikakav tu problem ne bi bio da on posjeduje običnu bioenergiju jer zaista postoje ljudi koji to posjeduju, ništa neobičnno.
Sve u svemu, normalne ljude ovo i ne treba da interesuje.

Postojali - ne-postojali svejedno mi, ne stete mi trenutno, cak mi pomazu cesto na povecaniju imana.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.