Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nintendo 64 - Best game ?

717 pregleda · 24 odgovora · otvorena 23.11.2006. u 13:06

U ovoj navali konzola i velikog 'BOOM-a' ps3, sjetio sam se starog lisca - "Nintendo64". Buduci da je to meni najdraza konzola iako su neupitno mnogo bolje kasnije konzole nintenda i sonya, postavljam vam pitanje: "Koja je najbolja igra koju ste igrali na 'nin64' ?"

Meni licno daleko najbolja je Zelda:Ocarina of time.
Pored televizije sam proveo mjesece, pa cak i godine pokusavajuci da dovedem igru do samog kraja. I danas sam impresioniran igrom kao prvi put kad sam je 'pokrenuo'.

Koja je vasa najbolja igra?

Zelda - Ocarina of time , jedan od najjacih rpgova ikad.
Extreme-G takodje , prejaka igra .
mozda sam zaostao jer nisam nikad igrao nintendu jer je ispod moga stana bila sony igraona a sto se tice somy-ja najdraza igra mi je crash team racing
˘poisoN je napisao/la:
Zelda - Ocarina of time , jedan od najjacih rpgova ikad.
Extreme-G takodje , prejaka igra .

e rece ovaj moje nema jacih ali nitendo RULZZ
aaaa sad si me bas podsjetio

Prije nekih 8 godina kod nas je bio jedan fun klub u kojem su imali n-64 i sjecam se da sam sve pare koje sam dobijao za skole cuvao da bih potrosio u premocni Mario party.Majke mi moje bolje i zabavnije igre u zivotu nisam igrao ,sve bih dao da je ponovo poigram
zelda nije rpg vec avantura

the legend of zelda: ocarina of time
the legend of zelad: majoras mask
super smash bros.
turok 3
f-zero x
               TRL je napisao/la:
zelda nije rpg vec avantura

the legend of zelda: ocarina of time
the legend of zelad: majoras mask
super smash bros.
turok 3
f-zero x

Avantura je Banjo Kazooie ili Donkey Kong.

A Zelda je rpg(role playing game)
ocito je da neash blage ... malo se informishi pa onda komentarishi .. al aj da ne morimo oboica neka bude -adventure rpg

btw - si je prekuco ja sam oba dijela
super mario cart
najjaca
               TRL je napisao/la:
ocito je da neash blage ... malo se informishi pa onda komentarishi .. al aj da ne morimo oboica neka bude -adventure rpg

btw - si je prekuco ja sam oba dijela

ae da se ne morimo neka bude adventure rpg

iako je rpg

Prekucao sam je brate relativno brzo, samo mi je trebalo dosta vremena da skupim sva 'srca'

Naravno u top5 bih stavio jos i Metroid, Body Harvest i James Bond :Goldeneye
               queLL je napisao/la:
super mario cart
najjaca

fakat, sjecam se da sam cijelo ljeto na moru igro toga. sunca nisam vidio ni plaze ...

predobra i preovisna
mario serijal i pokemon
DEFINITIVNO JAMES BOND SMATRAM DA SAM BIO NAJBOLJI U BH KO GOD JE IGRAO NIJE MI MOGAO NISTA SAD BAS TRAZIM SEBI DA KUPIM SEBI NETENDO 64 BAS ZBOG TE IGRICE
igro sam zelde obje na nintentu 64 obje su prejake preso sam jednu ocarina of time lahko a onu majoras mask tek prije jedno pola godine je preso ...

znal ko gdje se ima ba skinuti emulator za gamecube igraju mi se i one verzije za njega ili gdje se imaju kuiti igre za gamecube
i dali postoje pirati i za njega skupo nako davati pare stalno ya jednu igricu
Zelda je Action Adventure.

meni je stari super nintendo

pa n64 i naravno nezaboravna ocarina.

onda gamecube i metroid prime best game evar !!!!
super mario cart..
komsija mi imao 64-ku.
samo sto nisam spavao kod njega
zelda je cista avantura, i nea nijednu odliku rpg-a.
a favoriti su zelda oot, zelda mm, mario 64, super smash bros.,
kako se zvala onda igra gdje imas onog crvenog i plavog lika pa mozes u multiplayeru? jao ona igra owna ! mogao bi je dan i noc igrat !!!
A sto su ovde svi lijepi i pametni. Zelda nije RPG, hmm, vrlo interesantno, jer to cujem po prvi put. Akciona avantura je Devil May Cry, Onimusha i igre slicne njima. Zelda nije slicna tim igrama, jer kako sam zanr kaze ( Role Playin Game ), znaci imate svog lika koji ima neku posebnu ulogu, ne kao u akcionim avanturama gdje samo idete i koljete ( u vecini ), nego postoje questovi, razni itemi, i stvari koje odlikuju jednu RPG igru. Ako je Zelda akciona avantura, onda je World of Warcraft akciona avantura u multiplayeru.

Btw: http://www.zrpg.net/forums/
http://www.rpgstory.com/what-is-rpg.html

Pa se malo obrazujte.

Poz.

Post dobio aplauz od storm_raider

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.