Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

Kriptovanje datuma registracije

205 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.02.2011. u 18:57

Večer svima, znači, potreban mi je neko ko se razumije u skriptanje datuma registracije na web stranicama, forumima, sajtovima,... - Osoba koja je pouzdana i koja se baš razumije u ovo neka mi se javi na PM ili na msn: [email uklonjen]. Nemojte me smarati ako nemate ništa pametno za reći i ako ste 'kiddie' što se tiče ovoga, ponavljam treba mi baš kvalifikovana osoba za ovo.

~ Ako bude malo bodova, daću još, nije nikakav problem.
Ako ti stvarno treba onda odi kod nekog Web designera koji ce ti to napravit....

Vamo su ti vecina wannabe designeri....:)
deklok je napisao/la:
Ako ti stvarno treba onda odi kod nekog Web designera koji ce ti to napravit....

Vamo su ti vecina wannabe designeri....
1. Kakve veze ima Web Designer sa ovim? Web designer uzme photoshop i pravi dizajn, a Developeri kodiraju, i programiraju

Btw. Sumnjam da će ti to neko uradit za 30 bodova
ellyx je napisao/la:
1. Kakve veze ima Web Designer sa ovim? Web designer uzme photoshop i pravi dizajn, a Developeri kodiraju, i programiraju

Btw. Sumnjam da će ti to neko uradit za 30 bodova
Rekao sam ja, ovo sam onako stavio, nagrada će biti daleko veća ako posao bude dobro obavljen.
Što se tiče web designa, on nema veze s ovim. Meni treba neko ko se razumije u kodiranje i kriptovanje (l33t kontash ). A ne slažem se ni sa tim da ovdje nema takvih ljudi, itekako ima.
farystr0n je napisao/la:
Rekao sam ja, ovo sam onako stavio, nagrada će biti daleko veća ako posao bude dobro obavljen.
Što se tiče web designa, on nema veze s ovim. Meni treba neko ko se razumije u kodiranje i kriptovanje (l33t kontash ). A ne slažem se ni sa tim da ovdje nema takvih ljudi, itekako ima.
Ma ima slabo vjeruj, jedini koji su ovdje znali Web Development su bili Vertazar i Fatal(Kemo).

Znam da su oni to rasturali, ovo ostalo sve je to sitno, prvi ja neam blage veze, tek učim početak
šta ti tačno treba? da li već koristiš neku skriptu i koju? jeli tebi treba log registracije i logina?
Brate, ja sam tanak po tom pitanju, dođi na msn da se dogovorimo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.