Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

WGF - Eternity EDIT

1.745 pregleda · 78 odgovora · otvorena 14.02.2011. u 12:25

mihu vs. Eternity Gaming
IP: TBA :/
Time: 15:00 - 14th of February (Today)
Coverage: World Gaming Festival 2011

Map: de_dust2

Lineup: mihu
Sm0kE
HunT
malibu
plum
iNhailed

Lineup: Eternity Gaming
IFC
ALON3
frame
cava
izo

editovat cu HLTV ip , 10 minuta prije meča.

- Otvorio sam ovu temu , da eternity zna da ima podršku iz Sarajeva tj iz svoje države

AJMO ISMETE AJMO ETERNITY!

- Vrijeme je pomjereno igranja razlog ne znam obicni delay moguce

edit 2 :

Ne vjerujem da će biti išta od HLTVa jer crnogorci lijeni imaju probleme sa netom a svi znamo kakvi su oni pa tako se i ne trude to da poprave garant
ms vs. Eternity Gaming
IP: IP hidden till 16:50 - why?
Time: 17:00 - 14th of February (Today)
Type:
Status:
Coverage: World Gaming Festival 2011
Announcements

Map: de_nuke

Lineup: gms
shoka
OK
BezimenI
KOKANIDJA
Shomy

Lineup: Eternity Gaming
IFC
ALON3
frame
cava
izo

gl :(
quell je napisao/la:
prevelika ocekivanja :D
Da! :) Kao da je eu4ia otisla tamo a ne neki eternity:|

Post dobio šamar od 100kaa

quell je napisao/la:
prevelika ocekivanja
Ma ja sam siguran da skoro niko ne ocekuje da ce proci u drugu fazu , ali eto red je napisati GL

EDIT: IP gms - eternity hltv1.verygames.net:27051
@ovi na hltv

Lima i ostali : Vi ste toliko retardirani! Pa možete bar podržati naš team, a ne blatiti ga! Krivo vm što niste otišli na WGF, pa sad našli blatiti eternity. Ako mislite da bi ste bolje odigrali što se niste prijavili!

Ćao
rriad je napisao/la:
mihu vs. Eternity Gaming

de_dust2 14:1 half

bgm trebao si se spakovat trenirat i tamo ha ya lijepo i pokazes onda , al mihu je prejaka ekipa za eternity ma koliko god trenirali ja sam znao za ovo al et GL nema veze ako nista druzit ce se sto milan kaze izlet
IFC najbolji skor u ekipi ima

3 : 9

Ovi nas samo sramote
DH_12 je napisao/la:

Ovi nas samo sramote
GameMakesSoldiers[beZZZZ] killed e7ernity.adepto frame. 4 veyron with knife :) bice bolje

16:4 GG
Svaka cast momcima sto su otisli videli neka uce mladi su :)))

Komentar na igru: ovo je mozda i najgora ekipa koja je ikad prenosena na hltv.org
StrikerHAVEN je napisao/la:
Svaka cast momcima sto su otisli videli neka uce mladi su ))

Komentar na igru: ovo je mozda i najgora ekipa koja je ikad prenosena na hltv.org
hahahhahah po hltvu komentari za plakanje

al' cijeni se sto su otisli naravno, nadam se da se nece raspasti nakon ovog, treba nam sto vise novih ekipa koje ce ici po turnirima
quell je napisao/la:
hahahhahah po hltvu komentari za plakanje :D

al' cijeni se sto su otisli naravno, nadam se da se nece raspasti nakon ovog, treba nam sto vise novih ekipa koje ce ici po turnirima :D
Ma kakav raspasti sada su videli kako se igra, sada treba na hard valjda su skontali nesto :S
DH_12 je napisao/la:

Ovi nas samo sramote
Pa sta ako je imao 3:9, Cuj sramote lol , Imaju big RESPECT od mene jer su jedino iz BiH otisli tamo i dokazali da i iz BiH moze neko doci na lan pa makar i zadnji bili ili odma ispali. Bili su pod Bosanskom zastavom i ucestvovali i imaju respect od mene i od vecine ljudi sa ga...

Bitno je ucestvovati a rezultati ce doci na svoje kad tad!!!!

toliko od mene!!!1
LoCoOo je napisao/la:
Pa sta ako je imao 3:9, Cuj sramote lol , Imaju big RESPECT od mene jer su jedino iz BiH otisli tamo i dokazali da i iz BiH moze neko doci na lan pa makar i zadnji bili ili odma ispali. Bili su pod Bosanskom zastavom i ucestvovali i imaju respect od mene i od vecine ljudi sa ga...

Bitno je ucestvovati a rezultati ce doci na svoje kad tad!!!!

toliko od mene!!!1
Daj saberi se .

Svaka im čast što su otišli al još su pre low za ovakvih turnira.

Budimo realni.
DH_12 je napisao/la:
Daj saberi se .

Budimo realni.
Sabran sam ja, ali od pre low-a se ide postepoeno u high??!!! niko nije rodjen high, tako da na greskama se uci?? zar ne??? a ako si ti pro ili tako nesto sto ti sa ekipom niso otiso na lan??? hmm!!!
DH_12 je napisao/la:
Daj saberi se .

Budimo realni.
A svi smo svjesni da nisu dorasli turniru... Ali zadrzimo se na tome, svaka cast sto su otisli... Ne moramo sad svi pisati da nisu dorasli, nisu dorasli... To je bar moje neko misljenje.
- Sretno našim , mada su im šanse za pobjedu premale .

EDIT :

Da napomenem , meč je završen sa rezultatom 16:1 za ekipu mihu . Više sreće drugi put .
LoCoOo je napisao/la:
Sabran sam ja, ali od pre low-a se ide postepoeno u high??!!! niko nije rodjen high, tako da na greskama se uci?? zar ne??? a ako si ti pro ili tako nesto sto ti sa ekipom niso otiso na lan??? hmm!!!
Ne sjećam se da sam ja negdje rekao da sam pro.

Ovako se sigurno ne ide postepeno. Sad im je moral na nuli.

Očito ti ne znaš šta znači ta riječ postepeno.
reaveNz je napisao/la:
@ovi na hltv

Lima i ostali : Vi ste toliko retardirani! Pa možete bar podržati naš team, a ne blatiti ga! Krivo vm što niste otišli na WGF, pa sad našli blatiti eternity. Ako mislite da bi ste bolje odigrali što se niste prijavili!

Ćao
Čao Čao

Rekao sam da podrzavam sto su otisli, a rekao sam i realno koliko ce rundi uzeti protiv mihu..

Drakeni rekao 1, a ja niti jednu jebiga Drakeni bio upravu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.