Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL Flat Plus ?

175 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.02.2011. u 16:46

Znači tražio sam novi internet i ovaj mi se čini solidan:
ADSL Flat Plus by HT Mostar
Eh sada u njemu stoji sljedeće:
Pravilo korištenja ADSL usluge se primjenjuje na tjednoj osnovi nakon 50% iskorištenog maksimalnog tjednog download prometa koji omogućava pojedini ADSL FLAT ili DUET FLAT paket. U slučaju prekoračenja, za protokole koji predstavljaju problem za mrežu download i upload brzine se značajno smanjuju do kraja tjedna, dok za ostale protokole (http, smtp i mnoge dr.) one ostaju nepromijenjene. Već početkom sljedećeg tjedna brzine se vraćaju na vrijednosti koje odgovaraju odabranom paketu.

Može li sada detaljno pojašnjenje koliko je maximalni tjedni download,nakon koliko se brzina smanjiva i kako to sve ide(na koliko se brzina smanji,šta pricaju o ovim protokolima )
Mozda ovo i jeste offtopic ali stvarno ne mogu da vjerujem da je HT ovako los sa internet ponudom, pocevsi od brzine samih paketa te velike cijene. Za fer osnovu ti mogu samo reci da imas tjedni limit, tacnije ako skines 100GB za 7 dana oni ti smanje brzinu downloada, pa neces moci skinuti toliko GB. Znaci ako budes gledao youtube i tosio ~2GB na jedan dan, mislim da neces imati osporavanja, ali ako budes na dan skidao blizu 10ak GB naravno da ce ti smanjiti brzinu a tako i mogucnost da nastavis skidati "puno GB" ..
Sad tek vidim koliko je HS dobar provider, FLAT (skidaj koliko stignes, mozes, zelis ...), brzine 2048/256 ~ 15KM ... znaci smijesno kako su jeftini a mi se kao trebamo zaliti ..
Ja mislim da je to naprimjer ako ti je brzina 1024/128, eh sad koliko mozes maksimalno skinuti za 1 sedmicu samo da skidas i dan i noc, eh sad 50% od tog ti je ta neka fer osnova, eh ako nju prekoracis ( sto je gotovo NEMOGUCE, barem za mene ), oni ti smanje brzinu da nebi skido toliko, tako da ti se tako i smanjuje limit koji mozes potrositi. Onda ti se na pocetku novog mjeseca opet sve vraca na staru brzinu =)

eto nadam se da sam pomogao =)
ADSL Rulz...Jedva cekam 1.3 hahah eto novog paketa :D
Npr ako imas link od 1Mbit/s, totalni download u jednoj sedmici moze biti ~70Gb (128kb/s * 60 * 60 *24 * 7). Ali kako malo koji provider garantira brzine, taj broj se mozda krece oko 50-55Gb. To popolovis i dobijes tvoj "dozvoljeni" flat za sedmicu dana.
Flat HT Mostar ...

Samo bi to lud uzeo. Preskup.

Evo ja imam njihov paket :

BRZINA DO: 4096 / 256 kbit/s

UKLJUČENI PROMET: 10 GB

Cijena paketa 29 km

Evo od neki dan su mi malo brzinu povećali , nije dva mjeseca išla preko 1.5 mb/s
Imam ja ovaj paket, mjesecno derem koliko hoću. Brzina uvijek konstantna, nisam osjetio da su mi ikad smanjivali download. Gledam redovno utakmice vikendom, nba navecer, film pokoji i yt stalno. Oko 70GB prometa napravimo mjesečno. Nema belaja kada puše, pada, itd.. Meni je prejeftin jer nas je troje u stanu.
spY je napisao/la:
Imam ja ovaj paket, mjesecno derem koliko hoću. Brzina uvijek konstantna, nisam osjetio da su mi ikad smanjivali download. Gledam redovno utakmice vikendom, nba navecer, film pokoji i yt stalno. Oko 70GB prometa napravimo mjesečno. Nema belaja kada puše, pada, itd.. Meni je prejeftin jer nas je troje u stanu.
A za igre kakav je jer mi je to bitnije od svega. Normalno da mi je bitna brzina,limit ali hoću jednom da imam internet na kojem mogu normalno igrati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.