Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NFS Hot Pursuit PC

133 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.02.2011. u 23:25

Pozz...Instalirao sam Need For Speed Hot Pursuit,krekovao,i pokrenuo igricu..onda mi je izbacio update game..updat-ovao sam je,i ponovo isao da pokrenem i onda mi je izbacilo Product activation,onda sam isao next i trebam da ukucam serial number...Da li je potrebno da ga kucam,jer na omotu igrice mi pise " Upozorenje!..Kada se igra instalira netreba ukucavati serijski broj.Samo treba kliknuti x i nastaviti instalaciju.Ako se bude ukucavao serijski broj igrica nece raditi. Pomozite pls !
Pa zasto si update-ovao uopste.
ima Activator za to. Pokrenes ga i problem rijesen
Pa nisi trebao update igru Reinstaliraj i kad ti pocne skidat ukini.
Jbg...sad je on updateovan i skont'o je da nije original serial!!!
Nego ti uninstaliraj njega i pobrisi sve iz my computer/local disc c/program files/electronic arts ili ea/nfs hot pursuit.......

Mada ti mozda ni to ne pomogne!!!!
Nisi trebo updateovati jbt.
NexT_T1 je napisao/la:
Jbg...sad je on updateovan i skont'o je da nije original serial!!!
Nego ti uninstaliraj njega i pobrisi sve iz my computer/local disc c/program files/electronic arts ili ea/nfs hot pursuit.......

Mada ti mozda ni to ne pomogne!!!!
Nisi trebo updateovati jbt.
a kada sam isao na ikonu da ga pokrenem bilo mi update,i pored toga play now..ja odem play now i izbaci mi activation..i ja izadjem iz toga odem update...jbg evo sad sam stavio da se reinstalira,pa cu pokusati ponovo instalirati..i da idem new play?
rikicaaaa je napisao/la:
a kada sam isao na ikonu da ga pokrenem bilo mi update,i pored toga play now..ja odem play now i izbaci mi activation..i ja izadjem iz toga odem update...jbg evo sad sam stavio da se reinstalira,pa cu pokusati ponovo instalirati..i da idem new play?
Nisam nikad instalirao nfs hp...jesam igrao!!

Najbolje bi ti bilo da iskljucis internet i onda probas...ako moze bez konekcije da se instalira i pokrene.....

I mozda ima neki activator kao sto je neko gore vec napisao!!
rikicaaaa je napisao/la:
ja cu ti u toku dana upload activator
jel OK ?
brick je napisao/la:
ja cu ti u toku dana upload activator
jel OK ?
Hvala ali ne treba... NEXT_T1 mi je pomogao,msm igram normalno...samo me zanima ako si upoznat sa igranjem preko neta,nije mi nesto ovo prekucavanje zanimljivo,bar na ovoj verziji nfsa...hvala ;)
rikicaaaa je napisao/la:
Hvala ali ne treba... NEXT_T1 mi je pomogao,msm igram normalno...samo me zanima ako si upoznat sa igranjem preko neta,nije mi nesto ovo prekucavanje zanimljivo,bar na ovoj verziji nfsa...hvala
ja mislim da trebas imati orginal NFS

moze i sa piratom al donekle i kraj, a kako nezzz .
brick je napisao/la:
ja mislim da trebas imati orginal NFS

moze i sa piratom al donekle i kraj, a kako nezzz .
nemoze jos ni sa piratom ja msm jer nema nikakav patch,a u lanu igra se nemoze igrat (probo sam) treba org. za online,znam da je glupo al jbg
E nek' sam i ja nekome pomogao
Ako zelis da igras preko neta skini sebi nfs:World!!!
Besplatan je i namjenjen samo za igru preko neta!

Nisam njega nikad igrao ali probaj ,nista te ne kosta ......

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.