Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kup Kralja

709 pregleda · 38 odgovora · otvorena 03.02.2011. u 00:32

Evo raja veceras Barsa je dobila Almeriu 3-0 (Adriano, Thiago Alcantara, Afellay) te na drugoj strani Real Madrid uzeo Sevillu 2-0 (Mesut Ozil,Adebayor) i izgleda da nas ocekuje jos jedan El-Classico.

Sta vi mislite mozeli Real napokon uraditi nesto protiv Barse ili Barsa po svojoj odlicnoj igri i stilu ide po novu titulu?

Komentarisite malo :)
Navijam za Real, odličan je Real, al Barci ne može cipele okrenut ako ćemo realno
Ne vjerujem da ce biti to El Clasiko kao prosli,poznavajuci Murinjov stil u napadu ronaldo i ostalo sve defanzivci pa ako sta udje u kontri dobro je :r

Moja prognoza - penali ce odlucit pobjednika 9-)
Ma bice bolje sada, Real zna sta ga ceka

Al opet ne vjerujem da ce Real ista moci Barsi

Al et valja pogledati dobru tekmu
Uz Real sam definitivno nadam se necemu pa nije ni Barsa Chuck Norris a uz vecerasnji gol novog napadaca bit ce svasta,nadam se da ce Mou naci rijesenje i dacemo ih satrat 9-)
Viva la barca...Real nema nikakve ama apsolutno nikakve sanse, mozda zabije jedan go i to pocasni :D
Da ih hoce naguzit Real, ovi navijaci Barse su se ozbiljno digli..

Tema neka stoji, samo se nemojte vrijedjat..
MES QUE UN CLUB !

Real ne podnosim zbog Ronalda i ovih umisljenih zvijezdi, a i ovi iz Barce se poceli dizati. U svakom slucaju, navijam za Barcu. + bio sam im na stadionu! Hahah
KillaOR je napisao/la:

svaka cast na komentaru stvarno sto jest jest digli su se drama

btw i ja sam uz Real Madrid :D

Vamos Blancos Vamos Jose !!
KillaOR je napisao/la:

I ja bi se digao da mi tim igra najljepši fudbal na svijetu

Btw. Kada je meč i hoće li ga Sport Klub prenositi?

Post dobio aplauz od KillaOR

Medeni je napisao/la:
I ja bi se digao da mi tim igra najljepši fudbal na svijetu

Btw. Kada je meč i hoće li ga Sport Klub prenositi?
Istina, da moj Liverpool onako igra, pucao bih sam sebi u noge hahaahah.. Ali opet me nerviraju, nisu izgubili od rata.. Nadam se da ce ih neko ponizit Sve je ovo sportsko prepucavanje..

Prognoza moja: Real 3:0 Barcelona Razlog: Mourihno ne moze 2x izgubit od istog tima..
Ili želim osjećat ili osjećam da će Barca dva puta kiksat ove sezone....
Nadam se da će ovaj drugi kiks biti protiv nas 9-)
izvini ja kao navijac Barcelone ne trebam sad da se dignem jer nam ne moze real prdnuti blago receno :)))
mislim sam dokaz je taj da je real igrao protiv almerie 1:1 a da je barcelona u 3 utakmice ove sezone dala almeriji 16 golova :)))
nadam se bar otporu reala ako nista :P hehe

MES QUE UN CLUB
KillaOR je napisao/la:
Istina, da moj Liverpool onako igra, pucao bih sam sebi u noge hahaahah.. Ali opet me nerviraju, nisu izgubili od rata.. Nadam se da ce ih neko ponizit :D Sve je ovo sportsko prepucavanje..

Prognoza moja: Real 3:0 Barcelona Razlog: Mourihno ne moze 2x izgubit od istog tima..
Igra pool sad bas kako treba ;D
milan je napisao/la:
Igra pool sad bas kako treba ;D
bio je i red kako su bili krenuli :))))
ShOoRtY je napisao/la:
Uz Real sam definitivno nadam se necemu pa nije ni Barsa Chuck Norris a uz vecerasnji gol novog napadaca bit ce svasta,nadam se da ce Mou naci rijesenje i dacemo ih satrat 8-)
hocete isto ko Zeljo Radnika
Lima je napisao/la:
hocete isto ko Zeljo Radnika :r
Vidjet cemo 9-)

@Medeni btw ja mislim da se igra 23.4.2011 a za sport klub hocel prenosit neznam vjeruj mi.
Barca > Kup kralja, Primera, CL. Moje skromno misljenje. =)
Ovog puta će i Ronalda staviti u obranu, pa šta bude bude
KillaOR je napisao/la:
Istina, da moj Liverpool onako igra, pucao bih sam sebi u noge hahaahah.. Ali opet me nerviraju, nisu izgubili od rata.. Nadam se da ce ih neko ponizit Sve je ovo sportsko prepucavanje..

Kapa dole ako navijas za Liverpool! Znaci, odrastao sam uz taj klub, sve utakmice pratim. Samo zbog Liverpoola se kajem sto se nisam mucko u jajima nekog Engleza.
Strasno mi je zao sto im je igra onako slaba, ne moze neki tamo city biti bolji od njih, ali nikako!

THIS IS ANFIELD
Realove "zvjezdice " Barcinim igračima mogu samo kopačke očistit 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.