Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DZEKIN PRVENAC

773 pregleda · 68 odgovora · otvorena 30.01.2011. u 16:37

Svaka cast Edine, prvi gol u dresu Manchester Citya i to kad je najpotrebnije :D
iskreno koga boli ku**c za Džekin prvijenac-.- uredu je sve to, svi ga volimo, naš je, u City-u je, al tolika medijska pažnja, najvažnija sporedna stvar na svijetu, al' sporedna stvar, puno je bitnijih stvari koje nisu popraćene, al' zato Džeko zmaj, lav, ban, knez, dž.š je bio na svakom je****m potralu i u svakim je****m novinama..

yay, dao je gol, svima puna srca, a džepovi?

Post dobio šamar od reLo

AltF4 je napisao/la:
iskreno koga boli ku**c za Džekin prvijenac-.- uredu je sve to, svi ga volimo, naš je, u City-u je, al tolika medijska pažnja, najvažnija sporedna stvar na svijetu, al' sporedna stvar, puno je bitnijih stvari koje nisu popraćene, al' zato Džeko zmaj, lav, ban, knez, dž.š je bio na svakom je****m potralu i u svakim je****m novinama..

Ovaj momak ima stvarno zanimljive komentare.Svaka ti cast bogam,nego da ja kazem sta mene boli briga za Dzeku grmalja? Sta mene boli briga sto je on dao gol,hocel meni donjeti sutra rucak to se pitam??? Ustvari sta nam on znaci? U BIH sve gora i gora situacija a njemu dobro ?? Ima vilu u Manchesteru,ima u njemackoj,sta mi imamo :S

Svaka ti cast Alfa na komentarima

Samo oni koji su ravni sa mozgom nijma je dobar "EDIN DZEKO"

Post dobio šamar od reLo

Jao kad sam prije par minuta vidio 1-0 za one pao mi mrak na oci, ajmo Dzeko jos jedan za pobjedu!
AltF4 je napisao/la:

znaci 1+ za ovaj koment  bas vam gledam na fb-u svi se raduju,reko alo cobani koji vam je qura* ? imatel vi ista sto on da 1 ili 200000golova? nemate -.- da ocemo dobit za svaki njegov gol mi po 1km pa u redu.. nego ovako se zivcirati zbog cega?

Post dobio šamar od reLo

Draze mi je za pitu sto je u dnevnom avazu , nego Dzeko sto je dao gol. 
vrabaCC je napisao/la:
Jel kakio danas Dzeko ?
hahahahahahahahaahahah
qround je napisao/la:
Draze mi je za pitu sto je u dnevnom avazu , nego Dzeko sto je dao gol. 
zato ti kume nemaš života 
Svaka čast majstoree.Da ih da još mnogo !
Jel vas j**o dzeko ??

Post dobio šamar od reLo

qround je napisao/la:
Draze mi je za pitu sto je u dnevnom avazu , nego Dzeko sto je dao gol. :D
Ti si onda Pacenik :S
...da kazem da Manchester City u biti nema igraca na sredini koji ce razigravat igru i dodavat dzeku, VIERA llik ima unucad a igra, SILVA nije u formi nikako... mora se momak sam izboriti za situaciju. Koliko se meni cini samo mu je greska sto iz prve dodaje suigracima, zasto ne bi sam krenuo prosao nekoliko i dao mozda gol!?   sve u svemu GL dzeko
Jarane spremi se, kopacke i na treninige sta cekas i on se namucio .... Jos ako si iz sarajeva i zeljo ti blizu... na treninge i budi uporan i sigurno ces uspjet a ne da truhnes kod kuce uz CS od csa ti neam hljeba druze... ne gledaj na to.. sta igras cs za koga?? da te neki vide ?? kako si dobar?? Nista time ne postizes... Treniraj i uspjet ces .. svi pljujete na njega jer ste ljubomrni... sto je momak uspio ... i zaradjuje svoj novac posteno... SVI SE VI NJEMU MOZETE SAGET I POTAPSAT GA PO JAJIMA ... jer covjek trenira .... i to mu je zivot .... a vi od csa nema te nista... :S NHF!

Post dobio aplauz od reLo

knzWow je napisao/la:
zato ti kume nemaš života
Iskreno , smuči mi se kada neko kaže "žeko ovo , Džeko ono". Drago mi je sto je Bosanac i sto je ponos ove države.

Imam život za tvoju informaciju

PS : Ako šta imas reći PM, vako dzaba spamamo oko raspravljanja da l' ja imam život il' ne.
Džeko je nas najbolji ambasador. Vjerujem da 50% Engleza do dolaska Dzeke u City nije znalo ni gdje se nalazi Bosna i Hercegovina a sada svi samo o njemu i našoj domovini pišu.

A vi ušljivi ljubomorci, ako vam je krivo što naš čovjek postiđe dobre rezultate i promoviše nas u najboljem svjetlu odmah se ubijte jer nam ne trebate.
H4midovic je napisao/la:
znaci 1+ za ovaj koment  bas vam gledam na fb-u svi se raduju,reko alo cobani koji vam je qura* ? imatel vi ista sto on da 1 ili 200000golova? nemate -.- da ocemo dobit za svaki njegov gol mi po 1km pa u redu.. nego ovako se zivcirati zbog cega?
Nemoj tako, pogledaj ostale zemlje u susjedstvu kako oni prate svoje igrace-sportiste. Recimo modric, ivica kostelic ili bilo ko drugi sta god urade nalazi se vec na idex.hr.... treba slaviti uspjesne sportiste koji sigurno reprezentuju bosnu u najboljem svjetlu, bar da vise ne pricaju o bosni u kojoj je nekada bio rat.
Bra'o Dzekoo ♥
Al' ja neam para za tv, tako da ne mogu da gledam kako se rasipa parama 

@iznad
Cime da placam treninge..
Trebaju ti kopacke, svasta nesto... CIME?
Trebaju ti prvo pare, da bi postao zvijezda..
Nema ovdje skauta, ovo je BOSNA.
damirash je napisao/la:
Ovaj momak ima stvarno zanimljive komentare.Svaka ti cast bogam,nego da ja kazem sta mene boli briga za Dzeku grmalja? Sta mene boli briga sto je on dao gol,hocel meni donjeti sutra rucak to se pitam Ustvari sta nam on znaci? U BIH sve gora i gora situacija a njemu dobro ?? Ima vilu u Manchesteru,ima u njemackoj,sta mi imamo :S

Svaka ti cast Alfa na komentarima

Samo oni koji su ravni sa mozgom nijma je dobar "EDIN DZEKO"
Koji ste vi paćenici.

Kako ste tako ljubomorni što je postigao sve u životu. Što ima kuće, pare i sta ja znam. ON JE TO ZASLUŽIO RETARDI MALOUMNI !
Vi ste umno bolesni, poremećeni, pa vidite sta su vam je***e igrice učinile od života. Izadjite napolje malo prohodajte, upoznajte ljude, uradite nešto korisno.
Samo gledate za sebe, kaže onaj "haj da dobijemo po 1 KM za svaki njegov gol, pa bi se radovali".. hej paćenici mrtvi.

Bar ne moramo pričati kako neki "strani" igrači zabijaju golove, već imamo Džeku koji igra u Man.City-u i koji zabija golove. I svaki njegov go, bar mene, čini sretnim.

Nek je vama je***i "pita" uzor/idol šta već.
Sad bi raja i da ih Dzeko izdrava, ahahhaha.
Zato i stojimo u mjestu, kad je drzava krcata retardiranih hejtera koji bi da zive ko kraljevi na socijalama, invalidninama, ratnim penzijama,...
Niko nista nece da radi, a svi se zale. Sve se nema para, a kafici i kladionice pune 24/7.

Svaka cast Dzeki i zelim mu jos mnogo veci uspjeh u karijeri. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.