Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Evo kako to hrvati rade :D

1.158 pregleda · 39 odgovora · otvorena 27.01.2011. u 20:54

Posto je ovih dana glavna tema reprezentacija BiH, sta je bilo, sta bi bilo kad bi bilo evo poslusajte kako je to decko iz hrvatske rjesio sa njima :D

evo link jos jednom ako ne bude ovo gore dobro :D

http://www.youtube.com/watch?v=5PJoi0DImG0
IFC je napisao/la:
Ti mene mozes ismijavati do sutra, al ja znam jedno.

Vas dode jedna jbena latvia, za koju ne znam ima li 2 normalne ekipe, i ubije vas NOGOM u celo, a vi kuci odete popisani i posrani.

Ocami da su se skupili ljudi koji su htjeli, koji imaju zelju, a koji su upola slabiji od vas, i UZELI bi vise od 6 rundi po mapi.

Dosta mi je vise jarane idiota u drzavi koji rade poslove samo da ga odrade, ne igraju srcem, ne trude se, a uzimaju mjesto nekome ko hoce i moze.
Bolje idi j**i nesto nego sto gubis vrijeme ovde :D
ivka333 je napisao/la:
~ Eo znaci kucen ti se prije tvog posta , poso napisat imamo i mi jednog takvog Sniper Soldera ali znaci neznam ,HAHHAHAHAHAHAH
Ti kume seri do sutra, ja idem dole da dam sve od sebe, samo je fazon u tome sto cu ja ici igrati, a ti ces gledati

I hladno me zaboli KU**C za vasa misljenja, jer stvarno vise sa covjek sa vama nema sta pricati.

I jos nesto, mi nemamo sta izgubiti, idemo dole da igramo, pa sta bude bude
ech delta nema sta pricati on jedino sto zna jeste upaliti whack
sad mi je lakse kad znam da nisu samo u nasoj drzavi ovakvi debili sto se tice reprezentacije i csa. milan je postavio ovo da se ismijemo ko budale a vi se opet nasli praviti pametni.
i ko ce drugi nego ovaj nolajfer ifc koji ima svog brata blizanca ovog deltu. ti si decko debil i nemas pametnija posla nego da igras cs 12h dnevno a drugih 12h da gledas demoe i DA OPET NE ZNAS IGRATI. vi ne mozete da shvatite da je ta latvija npr odvalila ovu ekipu, a da tu ekipu niko od vas ne moze pobjediti sad nije mogao prije 10godina i nece moci za 10 godina. uzece svaki turnir za koji se budu spremali vise od 3 dana. kad cete to da svatite vec jednom? takva je ista situacija u hrvatskoj, korna i ekipu mozda boli ku**c za repku ali je najbolji u hrvatskoj niko ga nije dobio u lanu i kao najbolji igrace za repku. kojim bolan srcem vi igrate? kanter je uvijek sluzio da se dodje na turnir odigra i da se uzme to malo para DA BI SE VRATILI KUCI A OSTALO POPILI. gdje ste vi na svim tim turnira? svi vi sto serete o repki i ostalom? izadjite iz svog je****g grada idite negdje malo dalje pogledajte kako sve to izgleda, ko kako igra, a ti IFC ako odes u BP ja cu sebi osjeci ku**c, a ako ostanem bez ku**a cestitam ti na tvom najvecem uspjehu u zivotu, igranju turnira van sarajeva.

hf
On ce meni nesto smrzo se ko USB ... djecija paraliza u glavi ahaha on nesto skakuce sa awpom ahahahaha
WOPAAA je napisao/la:
Mi Hrvati.
Sabili bi BiH mislim
IFC je napisao/la:
Ti kume seri do sutra, ja idem dole da dam sve od sebe, samo je fazon u tome sto cu ja ici igrati, a ti ces gledati ;)

I hladno me zaboli KU**C za vasa misljenja, jer stvarno vise sa covjek sa vama nema sta pricati.

I jos nesto, mi nemamo sta izgubiti, idemo dole da igramo, pa sta bude bude ;)
Brate znaci neznam te, al sam shvatio eo kolko gledam ove teme po g.ba da si brate shvatio kanter preozbiljno. Ti seres po milanu, miliju i opcenito po repki BiH, a likovi su za tebe objasnili, prekucali kanter s obe strane. Brate svaka ti cast sto se trudis sve oko klana brate al pusti ove likove koji su prekucali kanter za tebe et tolko cao.
K1NAA je napisao/la:
Sabili bi BiH mislim ;)
Lako moguce

@IFC
ti covjece nemas pojma o cs sceni ako mislis da NEKA LATVIA uzima BiH.. malo hltv.org prati meceve INCOGNITA (Latvia) pa vidi ima li priblizno jaka ekipa u BiH, pogledaj njihove rezultate protiv jacih evropskih timova.

ON TOPIC
Josip uvijek bio retard, vjerovatno ce i ostat =DD
Ovaj delta je uvjek nakvog igraca glumio kad sam s njim igrao mixeve,a nema pojma :D
djeca s dobrom konekcijom i kompjuterom

stari nula bodova, idi ča
aj lik je upravu u nekim stvarima a kad je reko nezna za entity a on neki igrac aha
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH !
Jel ti pise na fejsbuku da si in relationship sa kanterom ! HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAA
Kaze makedonci igraju za placu, a mi igramo za ku**c. HAHAHAHAHA
IFC je napisao/la:
Ti mene mozes ismijavati do sutra, al ja znam jedno.

Vas dode jedna jbena latvia, za koju ne znam ima li 2 normalne ekipe, i ubije vas NOGOM u celo, a vi kuci odete popisani i posrani.

Ocami da su se skupili ljudi koji su htjeli, koji imaju zelju, a koji su upola slabiji od vas, i UZELI bi vise od 6 rundi po mapi.

Dosta mi je vise jarane idiota u drzavi koji rade poslove samo da ga odrade, ne igraju srcem, ne trude se, a uzimaju mjesto nekome ko hoce i moze.
Mislio sam te ozbiljno shvatiti i podrzati, ali onda napises "jedna je***a latvia".. Sine, jesi imalo upucen u CS svjetsku scenu? Jesi upucen da 2 njihova tima igraju Intel Challenge Super Cup, sa nekim od najjacih timova na svijetu.. Jesi upucen da je INCOGNITO uzeo danski Cph Wolves? Ne pricaj nebuloze..

Nemoj mislit da te ja nesto ponizavam ili mrzim, cak se slazem sa tobom da u nasoj repki nema ozbiljnosti.. Tatkika rush i to je to.. Ja bih prvi volio vidjeti tebe sa svoja 4 jarana, kako trenirate danima i kako silujete sadasnju repku za preuzimanje tog "pojasa".. Zasto to ne uradite ako mislis da bi uzeli vishe rundi?

Igraci su nam dobri, ali taktika nepostojeca..

Klip je bio za zajebanciju Don't take it too seriously!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.