HAHAHAHAHAHAHAH
Diskusija
HAHAHAHAHAHAHAH
412 pregleda · 36 odgovora · otvorena 24.01.2011. u 22:07
Telemach kako se pojavio,pomeo je svu konkurenciju.Ako nastavi ovako,za 2-3 godine definitivno ce biti number 1 internet u Bosni i Hercegovini.
Ko ima dobre usluge i dobre cijene,i nek bude PRVI !
Ko ima dobre usluge i dobre cijene,i nek bude PRVI !
Headmyster je napisao/la:
brate mene zanima znaci kolko bi bilo TV kablovska da se prijavi ovaj net od 22km ili od 35 km , + kablovska mozes li pls objasnit ?
Telemach .
Imaju brze pakete i imaju flat net
Imaju brze pakete i imaju flat net
Medeni je napisao/la:
EuroproNET sada ima odličnu ponudu obrati se WonderBoyu, Wrapperu ili Jasonu za više detalja
imam telemach zato preporucujem.
Telemach normalno.
Nikad ne puca konekcija,dobra ponuda itd..
Nikad ne puca konekcija,dobra ponuda itd..
TELEMACH FTW ! toplo preporucujem imam vec 3 godine znaci odkako je bio ELOB ma strasni su !
Imam HS FULL 3 paker i zadovoljan sam
TELEMACH BRATE
HS TI JE SPOR I LOS ZA CS TAKO DA ..
TELEMACH
HS TI JE SPOR I LOS ZA CS TAKO DA ..
TELEMACH
Meni HS nista ne fali sada svima Flat jos (:
Nije spor, ne laga mi kad igram cs, imam konekcije uvjek.
Meni odgovara HS
Telemach nisam probao pa nemogu reci sad koji je bolji
Nije spor, ne laga mi kad igram cs, imam konekcije uvjek.
Meni odgovara HS

Telemach nisam probao pa nemogu reci sad koji je bolji
imam HS i predobro mi je sve jos ako je ovo istina sto raja govori da ce od marta biti Flat onda nema dileme
HS 4 LIFE
HS 4 LIFE
Bratee vijeruj mi telemach najaci provider u gradu sad ping neprelazi ispod 20 skida meni bar po 800 kilobajta
Ja sam juce zvao za telemach i rekli su mi da nemogu uvest svugdje internet :/ samo u pojedinim dijelovima grada i zato uvodim HS
Telemach !
Reason: Flat ( svaki paket ) + Brzina
Reason: Flat ( svaki paket ) + Brzina
Jarane, preporučio bih ti telemach, kao što si reko još je u BETA fazi, al je daleko bolji od HS-a.
A meni su HS krali i krali, ja nisam htjeo plaćat i dođe mi 500 KM neta, odma se odjavio.
Telemach ftw
A meni su HS krali i krali, ja nisam htjeo plaćat i dođe mi 500 KM neta, odma se odjavio.
Telemach ftw
ovo za hs je sto posto istina !
to vam garantujem od marta znaci flet svima i plus se povecava brzina za duplo !
to vam garantujem od marta znaci flet svima i plus se povecava brzina za duplo !
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.