Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BIH vs LATVIA

3.746 pregleda · 152 odgovora · otvorena 24.01.2011. u 19:03

B & H vs. Latvia
IP: hltv4.verygames.net:27081
Time: 20:00 - 24th of January (Today)
Coverage: CB NationsCup XIV Qual.

Lineup: B & H
TaTke
Laquila
Milan
Quell
Sykon

Lineup: Latvia
evk
BudgiE
traitor
deficient
bangluv

GL
Izgubili pa šta?

biće i pobjeda , aBd, momci samo nastavite
@c1le

qme retardiran si hvala cao koji ku**c ti imas komentirat za nasu repku :S :S sjasi s teme

ovi sto pisu ostlai hajde da vas vidimo ovo ono qme ja nekomentarisem kao igrac vec kao gledatelj sta znaci kad messiju kazes kad fuli go aj debila odma treba doci komentar ajd da vidimo tebe REPKA JE LOW kako nekonatate nmg uzet 5 rundi samo 5 je****h rundi

1st - de_train 2:16
2nd - de_inferno 6:16
zar vam taj rezultat negovori nista ne ne ok je to pratit repku u dobru ii u zlu al brate treba nekad biti objektivan a tatke brat tatke kapiten nije se cak ni udostojio zvat pitu barem samo da je zvao mozda pita nebi mogao mozda i bi al et trebo ga je zvat kasnije bi mogo rec zvao sam ga nije do mene nemojte govorit pita ha hu eo pitin je rodjak sa nama bio na ts

slika
http://img573.imageshack.us/i/pitas.jpg/

hvala vam repko razocarali ste nas drama
unreal je napisao/la:
@c1le

qme retardiran si hvala cao koji ku**c ti imas komentirat za nasu repku :S :S sjasi s teme

ovi sto pisu ostlai hajde da vas vidimo ovo ono qme ja nekomentarisem kao igrac vec kao gledatelj sta znaci kad messiju kazes kad fuli go aj debila odma treba doci komentar ajd da vidimo tebe REPKA JE LOW kako nekonatate nmg uzet 5 rundi samo 5 je****h rundi

1st - de_train 2:16
2nd - de_inferno 6:16
zar vam taj rezultat negovori nista ne ne ok je to pratit repku u dobru ii u zlu al brate treba nekad biti objektivan a tatke brat tatke kapiten nije se cak ni udostojio zvat pitu barem samo da je zvao mozda pita nebi mogao mozda i bi al et trebo ga je zvat kasnije bi mogo rec zvao sam ga nije do mene nemojte govorit pita ha hu eo pitin je rodjak sa nama bio na ts

slika
http://img573.imageshack.us/i/pitas.jpg/

hvala vam repko razocarali ste nas drama
jes al je vas 20 -30 je***o PITI Majku sto vas je izdo pi**a dijasporska ....sobu napravili BIH VS LATVIA PITA SUPAK itd....a ustvari niste ni znali o cemu se radi....

Djeca nafurana koja bi bubreg dala da su osvojili ono sto je on juce ...
samo jos da vam kazem da je Mili vodio u infernu kao teror zato smo dobili sve one runde :D
TATKE MOGO SI SASTAVIT FINU EKIPU .. nemam nista protiv ovih momaka i to ... al sto se mene tice Entel i PITA BI 10000% UZELI 1 MAPU .

Znaci vidio sam i sliku od pite na fb sto ga niste zvali! KAKO NIJE VAS SRAMOTE BRE !!

SVAKA CASt na trudu to je to !

prijatno :*
E vako znaci tatke taj lik je ratardiran znaci, nije lik znao jednog kila sklopit ... ON MENEDZER ? nek se osine petom u celo, lik pitu zvao nije ... ljubomorni gad misli da je najjaci, a u protivnom, lik nema blage ... Nisu se trebali ni prijavit za taj clanbase kad neki je***i tatke dodje iz nigdjezemske i odjednom neki je***i menedzer ... poserem se na njega i repku blago receno ...
Sta su pokazali, nista, tatke i njegove taktike... hah ... mislio sam prvo da se salite ...

Ovom prilikom ja bi zamolio tog tatke-a da se okani csa ... nek se upuca ... pohvala na Milana, Sykona i Laquila ... ni quell se nije pokazo al et ... nadam se da ce te se urazumit i sljedeci put pozvat pitu i odigrat fino ...

GL & HF
c0ncode je napisao/la:
pita nije stranac ... znaci ako preselis u drugu drzavu , automatski si stranac

16:2 za Latviju

silovanje
Ne mislim na pitu samo vec uoposteno samo kazem vise volim vidjeti da za repku igraju igraci iz BIH nego tamo neke sa strane .... al' dobro ukusi su razliciti !
Sramota je da pita i entel ne igraju. Samo cu to reci.
A mec nisam pratio tako da necu ostalo da komentarisem.

Ko god da igra, vjerovatno je zasluzio i stvarno ima jadnih komentara. Kad gledam ove komentare, reko bi covjek da su ovdje sve samo uber mega super duper high igraci. Zalosni komentari propalih gamera.
pwnZOR je napisao/la:
jes al je vas 20 -30 je***o PITI Majku sto vas je izdo pi**a dijasporska ....sobu napravili BIH VS LATVIA PITA SUPAK itd....a ustvari niste ni znali o cemu se radi....

Djeca nafurana koja bi bubreg dala da su osvojili ono sto je on juce ...
Jest qme a jesi se raspito ko je napravio sobu koje editovo ime sobe nemoj pricat tako za sviju :/ svi smo bili ogorceni na pitu isprva al kad smo vidjeli da ga tatke nije ni kontaktirao mnogi su promijenilii misljenje :D :D
milan je napisao/la:
samo jos da vam kazem da je Mili vodio u infernu kao teror zato smo dobili sve one runde
hahaha moglo je biti i vise zadnja runda 4v2 i predzadnja cini mi se 2v1
Još jednom smo pokazali koliki smo "seljaci".

Laquila je to pokazao svojim psovanjem, to je sve što ću reći.

HADEN je napisao/la:
E vako znaci tatke taj lik je ratardiran znaci, nije lik znao jednog kila sklopit ... ON MENEDZER ? nek se osine petom u celo, lik pitu zvao nije ... ljubomorni gad misli da je najjaci, a u protivnom, lik nema blage ... Nisu se trebali ni prijavit za taj clanbase kad neki je***i tatke dodje iz nigdjezemske i odjednom neki je***i menedzer ... poserem se na njega i repku blago receno ...
Sta su pokazali, nista, tatke i njegove taktike... hah ... mislio sam prvo da se salite ...

Ovom prilikom ja bi zamolio tog tatke-a da se okani csa ... nek se upuca ... pohvala na Milana, Sykona i Laquila ... ni quell se nije pokazo al et ... nadam se da ce te se urazumit i sljedeci put pozvat pitu i odigrat fino ...

GL & HF
+1
Laquila nije mogao raniti na trainu u T i morao zbog toga psovati , odraz neozbiljnosti i nekulture.

Bice bolje , iako smo izgubili , nadam se da ce malo vise vjezbati , i dati sansu mladjima , koji imaju vremena za cs.
Laquili je psovalo 90% Gamers.ba teamspeaka a bilo nas je mnogo, jer je ispao mrtva seljačina zbog psovanja sestre isusa itd adminu i protivničkoj reprezentaciji. Ocrnio nas je totalno, dabogda dobili zabranu na svim većim takmičenjima.
hvala
HADEN je napisao/la:

GL & HF
TaTke = VooDoo iz eu4ie samo ti to mogu reći pa ti skontaj jel on dosao iz nigdjezemske
GG Nasim
Hrvati gube u mapama 1:0 od Makedonie .
Line up Hrvatske :
preks
KoRn
iTo
m4d 4rt
TMC

Line up Makedonie :
KaLaN
CI@
N1GHTMARE
NENO
kIRIL1g
Milan je bio jak, problem je što su samo rašali.Po meni su:
-pita
-Entel
-neO

trebali igrati umjesto:
-Laquila
-TATKE
-quell

; ]
milanu svaka cast ! gj,a fakat nekontam sto entel ne igra,msm da je trenutno najjaci igrac poslije milana : )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.