Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fnatic vs mTw [ IEM5 Finale ]

347 pregleda · 38 odgovora · otvorena 23.01.2011. u 10:32

IEM5 European Championship Finals

Finale

fnatic vs mTw

IP : Stream
Time : 16:20 - 23rd of January (Today)
Type :
Status :
Coverage : IEM5 European Championship Finals

Maps:

1st - TBD
2nd - TBD
3rd - TBD ( if needed )
* Ovaj mec ce biti pracen od strane ESL TV, i nece ga prenositi HLTV.

Lineup : fnatic

pita
cArn
dsn
Delpan
Xizt

Lineup : mTw

minet
trace
ArcadioN
ave
zonic
GL Pita

Gl Fnatic!!!!
FNATIC win

pita<3
Medixon je napisao/la:
Al to ti je normlano , Dzeko igro za Wolf. svi najvijali za njega , preso u City , svi navijaju za City , jednostavno takakv smo narod , nemamo puno zvijezda i dobrih i igrica pa gdje je jedan tu smo svi...Iskreno vazda mi je SK bio drazi od Fnatica , al odkad je Pita dosao , mogu ti rec da mi je postao drazi Fnatic... GO GO Fnatic :D
OJ jel vas j**o Dzeko vise ko je navijo za wolsburg ja znam 5 6 ljudi ili za city neki su od prije navijali neki sad al se drasticno nista nije promijenilo tako isto i sa fnaticom ima likova preslo je to stoji al net fkt sto zbog pite kad je pita trenutno najlosiji u fnaticu nemoze meda sta ste zapeli za pitu vise nije pita ni meni ni nikom odavde neki bitan faktor u zivotu a uostalom sta i da su zbog pite presli jel to vas problem da se bavite tim to sto ste vi navijli za SK a oni nisu mogli meda sa kasike to je vasa stvar nosite se stim sad fnatic pobijedjuje raja gotivi fnatic vama krivo ccc ja sam reko vec navijo sam i prije za fnatic i mym nezanimaju me komentari pa tako nebi i ostale fanove fnatica a pita hmmm nidje veze ;) ;)
Uvjek mi najdrazi bili fnatic,na`vi ; zao mi sto je na`vi ispao ; al jbg .

fnatic <3

Na`Vi <3
unreal je napisao/la:
OJ jel vas j**o Dzeko vise ko je navijo za wolsburg ja znam 5 6 ljudi ili za city neki su od prije navijali neki sad al se drasticno nista nije promijenilo tako isto i sa fnaticom ima likova preslo je to stoji al net fkt sto zbog pite kad je pita trenutno najlosiji u fnaticu nemoze meda sta ste zapeli za pitu vise nije pita ni meni ni nikom odavde neki bitan faktor u zivotu a uostalom sta i da su zbog pite presli jel to vas problem da se bavite tim to sto ste vi navijli za SK a oni nisu mogli meda sa kasike to je vasa stvar nosite se stim sad fnatic pobijedjuje raja gotivi fnatic vama krivo ccc ja sam reko vec navijo sam i prije za fnatic i mym nezanimaju me komentari pa tako nebi i ostale fanove fnatica a pita hmmm nidje veze
De probaj jednom upotrijebiti tipke pored slova M na tastaturi.

Jel ti stvarno mislis da je nekome krivo sto ti ili neko drugi navija za fnatic zbog pite , ili mozda da je nekome krivo sto je fnatic jak? Evo ja prvi , nije mi krivo ni sekunde sto vi navijate za fnatic , ali jednostavno ne mogu da shvatim kako nemate stava i principa. Jedno je navijati za ekipu a drugo gotiviti nekog igraca , a u ovom slucaju vecina navija za pitu , a ne za fnatic.
Sad ja sto gotivim niku iz lionsa , ja bi trebao prestati navijati za mTw ? Nema teoretske sanse da se to desi , pa makar 5 nika igralo u lionsima.
tapi nogom
fnatic uzima ovo

<3 DelpNani ^
mTw uzima vjerujte mi...pa razmisilite malo, kad je mtw jucer izbacio onako prejakog FXa dobit ce i fnatica,.
c1le je napisao/la:
De probaj jednom upotrijebiti tipke pored slova M na tastaturi.

Jel ti stvarno mislis da je nekome krivo sto ti ili neko drugi navija za fnatic zbog pite , ili mozda da je nekome krivo sto je fnatic jak? Evo ja prvi , nije mi krivo ni sekunde sto vi navijate za fnatic , ali jednostavno ne mogu da shvatim kako nemate stava i principa. Jedno je navijati za ekipu a drugo gotiviti nekog igraca , a u ovom slucaju vecina navija za pitu , a ne za fnatic.
Sad ja sto gotivim niku iz lionsa , ja bi trebao prestati navijati za mTw ? Nema teoretske sanse da se to desi , pa makar 5 nika igralo u lionsima.
Qme ne pisem pismenu kontas a probaj ti malo kad ti je vec stalo do toga koristiti š,đ,ć,č,ž.
-Prvo ne mislim ja da je nikom krivo i da jeste bmk
-Drugo jasam vec reko PITA JE ULOWW kontas nije mi drag ni sekunde a zivio je u mom naselju prije 7,8 godina ;)
-Trece ja ne gotivim ni jednog igraca iz fnatica vec furya(koji vise ne igra nazalost) igrao je za begrip pa opet nisam pomno pratio nijedan njihov mec nego bi kasnije preglledo klipove i vidio kako je fury igro..
Cetvrto necu ja ba da se raspravljam i da se pravdam niti ce to iko raditi al da ja napisem tebi i SVIMA ostalim koji more sa tim zbog cega neko navija za fnatic ostavite se te teme navijo zbog pite ili zbog carna ili bilo koga to je njegov problem nemojte biti zavidni i ne pisite komentare sa namjerom da dokazete nesto u sta niste sigurni----Kad u nesto nisi 100% siguran bolje suti i zadrzi to za sebe---
Hvala CAO
mirofa je napisao/la:
Od jednom svi navijamo za fnatic

@qround ma ne mogu cvijetati kad gledam nikove na proslim temama i sad ljudi koji su hejtali fnatic kroz svaki match sad zbog Pite navijaju za fnatic smjesno.
Znas da sam ja mrzio fnatic, nije mi ni sad nesto drag, ali mi je mnogo drazi.. Medjutim, ne zbog pite, kao vecini, vec zbog carn-a, odnosno napustanja fnatica od strane f0resta i GeT_RiGhTa.. Govorili su kako im dsn i carn nisu dovoljno dobri, a ni grupe nisu prosli sa SK gamingom..

U finalu definitivno nisu favoriti, ali bi volio da uzmu samo zato da forestu i get_rightu bude jos vishe krivo..

Meni licno je impresivno sta je carn uspio za ovo kratko vrijeme postici sa novim timom.. Izbacili su mog favorita, Na'Vi, tako da su i vishe nego zasluzili finale..
Realno boli me taki i za SK i za fnatic . Nemam nikakve koristi ni od jednih ni od drugih , al posto igra nas covjek u fnaticu , normala da cu simpatisat tu ekipu.
Oduvijek sam mrzio fnatic i sad ga mrzim da igra ne znam ti ko...
pita presao u fnatic i odjednom svi za fnatic navijaju rofl, a inace sto se tice matcha mtw uzima

"nemon" kako ti vec nick ide daj edituj post molim te cuj ovo je match da pita dominira daj brate jesi ti normalan... Ne hejtujem pitu ili nesto tako, ali daj budite malo realni..

trace no1

btw ne lozite se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.