Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows 7 again

98 pregleda · 4 odgovora · otvorena 22.01.2011. u 08:42

Znaci, opet i opet i opet, postavljam temu u "nadi" da ce neko pomoc' ko ma iskustva sa tim .

Znaci, dobio trial verziju Windows 7, pozadina bila automatski crna, i bilo nesto pisalo dole, zaboravio sam nesto "GENIUE" i sad, cujem treba activation code, nesto pokusavam instaliram, i pomocu windows removeWAT uspijem, i nije vise bilo onog "GENIUE". Medjutim, problem nije u tome, nego pozadina mi je ostala crna . Pokusav'o 1337 nacina da je promjenim, i da pokusam to "fixat" medjutim nista, apsolutno nista .

Eto ko pomogne, bit' cu mu zahvalan

btw. Cuo sam da removeWAT uspjesno otklanja crnu povrsinu, ja sam ga aktivr'o restartovo se PC, opet nista
http://www.askvg.com/solution-cannot-change-desktop-wallpaper-in-windows/
Sad cu ti na pm dat link gdje da skines u 1 packu dosta crackova. prvi je meni radio.
ponovo si sistem razvali i nemoj da ti skida nis sa neta u vezi sistema jer ce ti prepoznat da je kopija :)
Neznam nešto logički razmišljam. Možda si prilikom instalacije kliknuo da ti se svi updatei instaliraju, i kada je krenuo skontao je da je to kopija pa ti se neče uklonit.

Pokušaj reinstal Windows, ali kad te bude pitao za update ugasi ih, i upali tek kad instaliraš taj patch. Ionako insatlacija ne traje dugo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.