Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

xp and win7

134 pregleda · 9 odgovora · otvorena 26.02.2011. u 22:21

da li se moze dici os sa xp na win7 a da mi datoteke sa xp ostanu na win7 kada ga upgrade ?
Heart je napisao/la:
imam samo 1 podjeljen na 2 particije C i D
samo stavi DVD od win7 i install, ostat ceti sve od XP u My comp
windows.old folder.
You can’t directly upgrade from Windows XP to Windows 7. Go online to learn how to use Windows Easy Transfer to install Windows 7 and keep your files and settings.

tako mi izadje kad ubacim cd od win7

da li si siguran da ce mi ostati sve stvari posto imam dosta slika muzike itd koji su mui veoma bitni
Heart je napisao/la:
You can’t directly upgrade from Windows XP to Windows 7. Go online to learn how to use Windows Easy Transfer to install Windows 7 and keep your files and settings.

tako mi izadje kad ubacim cd od win7

da li si siguran da ce mi ostati sve stvari posto imam dosta slika muzike itd koji su mui veoma bitni
meni je ostalo sve :D u windows.old folderu
BR1cK je napisao/la:
meni je ostalo sve :D u windows.old folderu
da ali meni treba sigurno da ostane kao sto vidis ne dami da instliram bez ovog windows easy file transfer
Heart je napisao/la:
da ali meni treba sigurno da ostane kao sto vidis ne dami da instliram bez ovog windows easy file transfer
Jedini nacin ti je da uradis format,, sto znaci da ti nista nece ostati od XP-a.

-Uđes u BIOS
-Nadjes opcije oko Bootanja
-na 1st stavis DVD ROM
-restart komp, metnes DVD od Win7 i reci ceti "press any key to continue" i ti press sta bilo, udjes i onda ti je sve samo receno.
Heart je napisao/la:
hoce mi se stvari na D particiji sacuvati ?
Nemoj dirati D particiju(formatiranje, brisanje) i sve će ti ostati na njoj, ostalo sve na C particiju(instaliranje, formatiranje i sl. šta več treba) i zdravo.

http://www.gamers.ba/forum/7/94332/-tut-kompletno-dizanje-windows-7-os-i-upgrade/

http://www.gamers.ba/forum/36/75591/-tut-kako-dici-sistem/

Sve ti je objašnjeno, ako ti šta nije jasno PM/GB.

Administracija: Lock.

Post dobio aplauz od reLo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.