Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

da li ste nekad slomili nesto

774 pregleda · 38 odgovora · otvorena 20.01.2011. u 00:59

evo jedna zanimljiva tema,zanima me koliko ste puta slomili neku kost ,bolna tema hehe, ja npr imam 16 godina a vec sam se 5 puta lomio (kljucnu kost,ruku,prst,o5 ruku,i 3 mc kosti [kosti sake]),da vidim ima li jos ko priblizno ili vise od ovog mog dosadasnjeg rekorda haha.
nezz mzda je tema cak i glupa ali je zanimljiva
Jednom ruku , i jednom mi zglob izletio fiju =D

al' me nista nije bolilo xD , samo srbilo :$
Slomio jednom ruku,tacnije rucni zglob ili ti ga zglob sake

Nije bilo bolno,samo iritantno.. (:

Dosadno pa ti odgovaram iako tema nema veze s proizvodnjom kiselog kupusa ?!
Ja na svu srecu nikad nisam nista slomio .Padao sam puno puta a posebno sa skeyta i bicikla xD .Desilo mi se jednom da sam iscasio ruku ,al nista posebno
nikada lomio,samo ušiv'o
Nikad nisam ništa slomio nadam se da će tako i ostat

edit:

kao što sniz kaže, jesam zato ušivo glavu jedno 32423x
Jednom ruku :D
Nikad lomio , samo šio..
nikad lomio nikad sio
Ja sam jenoć kičmu slomio, i Babo me 'šino krampom i meni se sve u normalu vratilo.Sad ne boli.

Ma ruka, sa skejta, ruka na parkouru. noga na parkouru.Ona sitna uganuća, ja za to nisam ni doktoru išao :D
2 puta lijevu ruku - 3 ako brojim i lomjenje nakon 20 dana zbog ispravljanja ali je ipak ostala kriva
jbg ja navikao ,ovo zadnje kada sam slomio 3 kosti odjednom ,nisam znao da sam ih polomio (sve na sredini pukle i otisle u stranu )hehe cak sam i svirao gitaru s takvom rukom (bila je crna i otekla hehe) tek kroz 5 dana otisao doktoru i rekose mi da je ruka haos :D .u skoli nisam pisao do kraja polugodista haha
Hvala bogu nisam nikad nista slomio(od kostiju) :D

Cuj 5 puta????Da nisi slucajno kaskader????haha

Jesam se puno puta lomio i padao (jednom cak i na glavu,bio hajvan).....zatim vise puta sa bicikla kao mali.....ono trkamo se ko ce najbrze stici do cilja i onda kad zakocis naglo na pijesku( uradis tzv. "policajku" prostres se ko tepih :D
Onda parkour,kad sam pocinjao...uff bilo je fkt bolnih trenutaka ,gledam klipove na youtubetu nafuram se izadjem napolje i polomim se :D.....

Ma hajvan bio zeschi a nisam nikad nista slomio,ni moja mater nemoze da vjeruje :D:D

Al' nevjerujem ti da si 5 puta lomio kosti.......msm sto je previse previse je,......zezam se

:D
Slomio lijevu ruku na 2 mjesta od jednom.
Slomio prst lijeve ruke na 2 mjesta od jednom, i sad se vidi (prst nakrivljen k'o toranj u Pizi )

Etc.
Nikad nisam nista lomio, pado punoo putaa...
Znaci samo šio .. glavu i ostalo :P
NexT_T1 je napisao/la:
Hvala bogu nisam nikad nista slomio(od kostiju) :D

Cuj 5 puta????Da nisi slucajno kaskader????haha

Jesam se puno puta lomio i padao (jednom cak i na glavu,bio hajvan).....zatim vise puta sa bicikla kao mali.....ono trkamo se ko ce najbrze stici do cilja i onda kad zakocis naglo na pijesku( uradis tzv. "policajku" prostres se ko tepih :D
Onda parkour,kad sam pocinjao...uff bilo je fkt bolnih trenutaka ,gledam klipove na youtubetu nafuram se izadjem napolje i polomim se :D.....

Ma hajvan bio zeschi a nisam nikad nista slomio,ni moja mater nemoze da vjeruje :D:D

Al' nevjerujem ti da si 5 puta lomio kosti.......msm sto je previse previse je,......zezam se

:D
j**e nas parkour u pojam :D
ja skočio sa 3 metra na beton u starkama, i sve bi bilo uredu da nisam se na pete dočekao 9-)
MAND4 je napisao/la:
Slomio lijevu ruku na 2 mjesta od jednom.
Slomio prst lijeve ruke na 2 mjesta od jednom, i sad se vidi (prst nakrivljen k'o toranj u Pizi ;D)

Etc. :D
i kod mene ruka malo nakrivljena .,lijeva koju sam 2 put lomio hehe ,sad me dobro sluzi sviram gitaru i tako bez problema :D
ruku lijevu.
Bolovi su bili gori od da Bog sacuva,te bolove ne bih želio najgorem neprijatelju :r
salih_dela je napisao/la:
j**e nas parkour u pojam :D
ja skočio sa 3 metra na beton u starkama, i sve bi bilo uredu da nisam se na pete dočekao 9-)
ja sam jednom prilikom skocio s 3 metra ,malo nisam osjecao kuk sedmicu jer sam na KOLJENA spao hahhahahahahahahahahhahaahahhaa
Jednom samo slomio ruku.

Situacija : Igro' nogometa , cudno nekako smirim loptu , krenem , spotaknem se , padnem , slomim ruku, pocnem plakat, zvao mamu . I sa osmjehom otisao doktoru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.